Stiv Voznijak dobio pasoš Srbije – Vučić rekao: Kompjuterski genije je Srbin

Ostavite komentar


  1. Pffff hahahah Wozniak nebi znao ni gde je Srbija da bi ga mi nismo zvali. A ovaj prica za neki pasos

  2. Kakvo izmisljanje i blebetanje iz dana u dan. Ovaj egzemplar vrsi lobotomiju mozgova u ovoj temlji, in vivo ! Bez anestezije.

  3. Vučić će sve da upotrebi u svrhu svoje promocije.Njegova zasluga je i kada se nekome svide ćevapi,Skadarlija ili neka naša planina.Da nije Vučića,Srbija ne bi imala ni reke, ni planine,ni komplet lepinju,ni gusle,ni kompjutere…Beda ljudska i moralni slom.Ako to ovaj narod nije uvideo,onda i ne treba da postoji.

  4. Odvratan lik, dosao za kintu da pomaze diktatora a kobajagi na krstarenju dunavom. Jel ga vodio poglavnik kod Seselja na svinjokolj? Bljak

  5. sigurno je Srbin iz Bosne. Jos da se slika kao onomad „veliki kosarkas“ tomasevic sa onom grupom ili odabranim penzionerima i da im odrzi kratak kurs programiranja pa da im bude lakse u zivotu.

  6. Voz se razume u Srbiju ko Gejts u vakcine. To što je ovaj drugi stvorio Mikrosoft nije mu puno pomoglo kada je počeo da pametuje iz sfere van svoje orbite. Nije se puno proslavio mi kao porodičan čovek. A Voz ako nije došao da uvalja neki softver za beogradski GSP ili za izbore i usput razgleda grad na Dunavu, što se mene tiče, džaba je dolazio, makar za suvenir poneo i originalni srpski pasoš.

  7. Opet su pare iz budzeta otisle u nepoznatom iznosu da bi narod, pred izbore, pomislio ako ovi ostanu pravicemo Ifon i kompjutere

  8. Misli da ce mo zaboraviti kako je Aca Rosavi vodio slepce na glasanje u Areni? Jes’, kako da ne?

  9. Брзо дефибрилаторе за опозицију…припремите шок собе и све апарате за одржавање у животу
    ахахахаха

  10. Оваквог државног пајаца Европа у овом веку није видела, њему више ни доктор не може помоћи, сепуку једино решење, не боли, не кошта.

  11. СРБИН И СРБИЈАНАЦ НИЈЕ ИСТО ПРЕДСЈЕДНИЧЕ

  12. Драга господо,завист је канцерогена болест!!!!

  13. Ne, on je Amerikanac. Otac je poreklom Poljak (Wozniacki). Sa nama nema ama baš nikakve veze.

  14. Stiv Voznijak je u rangu Stivena Sigala.
    To je danas jedan potpuno nebitan čovek, kome je karijera umrla.
    Sada ide po zemljama kao što je naša, i sreće se sa autokratskim liderima da se ogrebe za neku lovu, prodajući svoj nekadašnji rejting, od koje nije ostalo ništa.

  15. Ваљало би да бар председник државе зна разлику између држављанства, припадности народу и припадности нацију. Све су то засебни појмови и веома различити! Незнање царује на све стране!

  16. Onako kako je započeo svoju karijeru kao političar, Vučić tako i nastavlja. Za Voznijaka kaže da je postao Srbin, što jednostavno nije moguće. Nauka još nije stigla dotle. On jeste dobio državljanstvo Srbije, naravno pred izbore, ali svoju narodnost ne može nikako promeniti. Sem ako Vučić nije svemoćni čarobnjak.

  17. Ако не упозна „генија“,попут Симе Мегафона, рекао је да је то услов за пасош. Питање је хоће ли „геније“ хтети да упозна новог „земљака?“ И иде да живи у Бондстилу.

  18. Usrecio se ali pisto putuje sigurno se i oparii.A Janko „zna“ koga predsedsedniku da oredlizi za dolazak.

  19. A moja unuka Lina ne može da dobije srpsko državljanstvo zbog apostila…
    E Srbijo…

  20. Nesporna je zasluga Woz-a oko Hi-Tec, PC i tako to, ali covek pojma nema o Srbiji niti ga zanima, uzeo korpu jabuka i korpu para pa kuci, dnevnica pozamasna i za amerciki radni dan, Pasos mu dodje kao da je dobio kilu cvaraka.

  21. Sve me ovo podseća na Stivena Sigala i njegov dolazak u Srbiju.
    I ovaj Stiv je još jedan od onih kojima je karijera završena, i onda idu po svetu i žickaju pare od zemalja i njihovih vođa, kao što je naša. Čovej je danas potpuno nebitan lik.

  22. „Slušao sam od ministra finansija neverovatne priče o planovima za napredak. Vreme je da idete ka vrhu.“
    Da, njegove priče su uvek neverovatne. Posebno ona o tome kako je doktor nauka.

  23. Čitam komentare i zahvaljujem Bogu što nisam čovek sličan ovima koji komentarišu. Čaša je takvima uvek poluprazna . Ne može da škodi što je taj čovek u Srbiji. Dosta više posmatranja svega kroz prizmu Vučića i politike. Pa šta ćete ako ode, protiv koga onda, život mora dalje?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.