Vućić: Makron u Srbiji pre leta 2018.

Ostavite komentar


  1. Predsednik Aleksandar Vučić će ovim sastankom sa francuskim predsednikom Makronom doneti investicije Srbiji koje pređašnji predsednici nisu uspeli da ostvare u sopstvenim pregovorima, sve to može Srbima obezbediti više poslova, rešiti stambeno pitanje i doneti bolji životni standard.

  2. Mislim da treba vratiti toj Evropi sve one europske nagrade i njihove usrane pare koje su nam dali… Dobro, ne bas ovo drugo ali mislim stvarno nas nacisto izdadose. I zbog cega? Sto im je AV autokratski stabilokrata sa zahrdjalom kasikom iza uveta, namignuo da ce francuskim firmama dati da obnove tramvajske sine u krugu dvojke ili tako nesto i sto je zaposlio cerku naseg najveceg vizionara!

  3. Makron možda jeste nova nada francuske politike, ali sumnjam da se može izvaditi iz američkog stiska, koje SAD vrše preko Angele Merkel, a i oni sami.

  4. Da uzivamo postovanje francuskog predsednika vidi se i po ovom odnosu koji je pokazao prilikom ovog susreta, a sve to zahvaljujuci nasem predsedniku koji dostojanstveno i smelo predstavlja nasu drzavu gde god da se pojavi!

  5. Valjalo bi da neka Francuska kompanija investira u Srbiju, značilo bi našim građanima puno.

  6. Ovo odavno nisam gledao, Tita su ovako dočekivali i ljubili se. Sviđao se nekome ili ne Vučić je izgradio imidž uglednog državnika i odlično nas predstavlja u svijetu, zna jezike, manire ima i stav. Svaka čast za međunarodne aktivnosti, još ako rezultira investicijama i privlačenjem kapitala, to je kruna ovakvih susreta na visokom nivou.

  7. Ovim razgovorom Srbija ucvrcuje veze sa Francuskom cija nam je podrska veoma bitna kada su evrointegracije Srbije u pitanju ali isto je bitna za spoljnu trgovinu i mogucnost da nasa zemlja jos vise izvozi na trzista Francuske.

  8. Kakva konstrukcija,Samit je bio organizovan u okviru borbe za klimatske promene i o toj temi se govorilo.Niti jedna vest u frnancuskim medijima o Vucicu jer je bio jednostavno gost kao i ko zna koliko predsednika.Na brodu su jedino bili snimci kako Makron prica sa amerikancem Kerijem i Bilom Gejtsom.Mislite da je osim dobar dan Makron imao zaista vremena da razgovara sa svima?Dajte budite realni.

  9. drčne na subvencije!-A radnici rintaju za 200€,i biraju srpsku nazadnu sranku!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.