Vučić: Moj brat se u Novom Sadu skromno slikao u trećem redu

Ostavite komentar


  1. Što voljeni brat nije danas otišao u u NS? Što je voljeni brat stalno u Vojvodini? Princ od Vojvodine. Jeste, tvoj brat nema džip ali ima Mercedes ili Audi. Sigurno se ne vozi u Dacia Duster. Koliko si ti čoveče sujetan

  2. Ostalo je još da preuzmu odeljenske zajednice u školama!
    Nisam opsovao, vređao…pa ne vidim razlog da mi ne objavljujete komentare!

  3. Brat je samo brat a ne stranački aktivista a ti kršiš Ustav. Ili si predsednik stranke ili preCednik države? Zašto si onda „po zakonu“ Tomu Nikolića naterao da da ostavku na predsednika stranke ako je sada sve po zakonu i Ustavu? Koga ti u stvari zastupaš i predstavljaš? Šta tu radi bata? Zamenik vladara ili brat vladara?

  4. a što se nije slikao negde pored Save, nego u NS u vreme izbora?

  5. „Skroman“ bata.A šta će on u tom društvu,da nije zvanično neki deo vlasti u N.Sadu?Što ne kažeš da se sve „bata“ pita?Slikao se sa svojim marionetama.

  6. Skromno vi dajete narodu već deceniju šargarepu na kraju štapa! Prođoše nam najlepše godine života!

  7. Živimo u autokratskom sistemu u kom partija i bratija vlada, a sve markentiški vrlo dobro isplanirano sa puno neistine i laži, ali ni jedan predsednik nije vladao doveka, pa i ovom će doći kraj, živim za taj dan!

  8. Pa ljudi stvarno,
    prvo sam primetio aktivistkinju sa desne strane pa damu u crvenom. Brat je bio tek treći.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.