Vučić: Na Hepiju ću dokazati da sam izgradio više puteva od DOS-a

Ostavite komentar


  1. Vučić: Na Hepiju ću dokazati da sam izgradio više puteva od DOS-a
    Bolest je stvarno surova. Kada čovek koji u životu nije uradio ništa umišlja da je najveći graditelj puteva,

  2. Људи моји, Данас, нема ревносније читаоце од Премијерке и Председника.

  3. Šta će zgubidan nego da laže kada za 50 godina života ima samo 3 meseca radnog staža i to lažna, upisana kod kuma u fotokopirnici!

  4. Od svih obećanja datih 5. oktobra 2000, DOS-ovci su jedio ispunili obećanje punjenja svojih tekućih računa.

  5. ,ja pa ja, dosta vise maukanja! Prvi si u unistavanju Srbije u svakom smislu!!! Ostavka!!!

  6. Nemoj bas na Hepiju , nego pozovi Tadica da ti bude sagovornik , ako smes, naravno.

  7. A koliko je zadužio zemlju??? Koliko je metara izgrađeno bez stranih kredita i da su to radile samo domaće firme???!!!

  8. Dali postoji mogucnost da se OVOME dokaze da on nije nista izgradio vec stranci kojice da nas kecaju jos 30 god zbog NJEGOVE gradnje. Dokazi to na N1 a nekod Marica g.Predsednice!!!!!!!

  9. Nisi ti ništa izgradio jer tvoji botovi ne umeju / nisu sposobni ništa da urade. To su gradili strani radnici a ti si nas i naše unuke kolosalno zadužio!

  10. O, Bože! Evo ga opet ovaj, sa njegovom tablom, sa njegovom kredom i celovečernjim davljenjem i monologom! Uzalud škrabaš po ploči i peniš, prevelike su Brozove cipele za tebe! Nikada ti nećeš biti on, ma koliko to želeo! Ili ti je dovoljna samo jedna stvar, po ugledu na njega, da doživotno vladaš?

  11. Tacno,samo i svaki taj put se popravljao posle tri meseca, sto znaci da se radilo nestrucno a izgleda i da se kraduckalo

  12. Šefe,pozovi i nekog iz opozicije,npr Srdjana Milivojevica da te neko pita o tajnim ugovorima, koliko kosta km autoputa,koliko si platio vakcine, koliko košta skladistenje gasa u Madjarskoj kod brata Orbana i Pitera/ kako ga ti zoves/,koliko kosta izgradnja gasovoda,PKB, ………

  13. Ovaj prevarant nema dana radnog staža van politike. Sve što smo imali, srušio je.

  14. Nek neko obavesti naajboljeg studenta prava u istoriji Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu da se dokazi izvode pred sudom, ne na tv. Kažu da je to nešto što se među prvim stvarima nauči na tom fakultetu.

  15. Izgleda da ga bas pogodilo ovo oko gradnje puteva, jos samo da se dokaze da je bivsa vlast sagradila vise fabrika i mogao bi nervni slom da dobije predsednik nam najmiliji

  16. Predsednik ce se pojaviti u emisiji i pokazati da je iznad Marica i svoj rad i trud prikazati gradjanima Srbije.

  17. Dokazati na hepiju bilo sta, znaci da si skroz naskroz poludeo. To znamo, dokazano. Leci se covece!

  18. Bolje kod Jovane Jeremic, tamo Ti je mesto.
    Ili u Zadrugu , pa pitanja tvoje opozicije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.