Vučić na kraju zasedanja: Ovi koji su krenuli ka meni me ne mrze, od sutra u Prištini studentski protesti protiv ZSO 1Foto FoNet Aleksandar Barda

Aleksandar Vučić je na kraju zasedanja rekao da oni koji su danas krenuli ka njemu o njemu ne misle ni privatno ništa loše, niti ga mrze, već da kao da je neka “nevidljiva sila upravljala svim ludostima koje su pravili”.

Prisetio se da kada je pao Knin pitao Šešelja zašto idu u stranku, a ne na ulice, ali da danas zna da je njegov tadašnji predsednik bio u pravu, jer na ulicama ne bi vratili Knin.

Rekao je da je opšta histerija u Prištini i da od sutra kreću studentski protesti u Prištini protiv formiranja ZSO, što znači, kaže, da je celo društvo lagalo jer su obavezu da formiraju ZSO dobili iz sporazuma koji su potpisali, a sad se tome protive.

Naveo je da Zapad nema čime da ga uceni, jer nema imovinu i račune u inostranstvu.

Citirajući predavanje u Abu Dabiju na kom je bio rekao je da je teško zadržati razum u eri društvenih mreža i da u centrifugi u kojoj je laž dominantna se dođe do scena sa današnje sednice.

“Sebi ste naštetili, to mi je manje žao, ali mi je više žao zbog toga što ste učinili Srbiji, Srbiji je naneta šteta. Nadam se da će to biti zaboravljeno, da ćemo nastaviti da radimo za Srbiju, jer mi ma koliko različiti moraćemo da se borimo za našu otadžbinu kojoj neće biti lako u narednom periodu”, naveo je predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari