Vučić na Međunarodnom međupartijskom forumu

Ostavite komentar


  1. Јačanje i stvaranje medjunarodnih prijateljstava su nam od velike važnosti. Spoljna politika ključna stvar

  2. Predsednik Vučić čini maksimalne napore da za našu zemlju ostvari što bolju saradnju sa svim zemljama i što unosnije investicije.

  3. Poslednjih godina Srbija se ubrzano razvija a potvrda za je i izveštaj Eurostata za prvi kvartal ove godine.

  4. Јačanje i stvaranje medjunarodnih prijateljstava su nam od velike važnosti. Spoljna politika ključna stvar

  5. Strane investicije su veoma bitne za brzi razvoj zemlje. Srbija je veoma povoljna za investicije zbog svog geopolirickog polozaja.

  6. Rezultati koji se posužu zahvaljujuči aktuelnoj vlasti su i više nego vidljivi i jasni!

  7. Spoljna politika je vrlo bitna i svaka medjunaronda saradnja je od znacaja za našu zemlju i naravno da treba raditi i potencirati na tome.

  8. Cudno, citam objektivne komentare i ne vidim ni jedan lajicki i botovski sveden na nivo seljackog botovskog pljuvanja po predsedniku.

  9. Moramo biti pristuni u ovakvim stvarima i pokazati da Srbija zeli da ucestvuje u svim sferama politckog, privrednog i ekonomskog zivota u regionu a i sire.

  10. Aleksandar Vučić čini maksimalne napore da za našu zemlju ostvari što bolju saradnju sa svim zemljama, što će nam itekako dobro doći mda imamo unosnije investicije.Strane investicije su veoma bitne za brži razvoj zemlje.

  11. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas putem video-linka na Međunarodnom međupartijskom forumu Šangajska organizacija za saradnju plus.

  12. Modernija, razvijenija i naprednija Srbija to nam je svima cilj. A predsedniku svaka cast sto stize da odvoji vreme i uspeca da se uskladi sa novobastalim situacijama i isprati svaki ovako vazan projekat koji nasem narodu moze doneti samo napredak.

  13. Za Srbiju je važno da jača međunarodne veze i saradnju sa Kinom, Rusijom, jednako kao i sa zemljama Zapada. Sve to može značajno unaprediti naš privredni rast i razvoj.

  14. Zahvaljujući modernoj tehnologiji možemo da neometamo radimo na unapređenju naše privrede bez obzira što smo ograničenog kretanja korona virusom

  15. Učešće na ovakvim forumima je važno za privredu i ekonomiju Srbije. Nažalost ovakvim temama se pridaje malo značaja u javnosti, bitnije je šta je ko kome rekao i ko je koga prozvao.

  16. Predsednikova energija je neverovatna! Kada bi opozicija imala 1% Vučićeve radne etike i odgovornosti, možda bi se podigli sa nivoa statističke greške.

  17. Najbitnije je da itekako treba ostati u stalnom kontaktu, razmenjivati ideje i sopstvenu viziju sa najrazvijenijim zemljama pokazatelj je da država i vlast imaju dobru političku strategiju, strategiju daljeg razvoja na svim poljima to niko ne može poreći.

  18. Dovodjenje novih stranih investicija, ne utiče samo na razvoj naše ekonomije i privrede, već utiče i na naš geo ekonomski i politički značaj u medjunarodnim odnosima.

  19. Pitanje za administratora…dokle više? 31 botovski komentar pripušten do ovog trenutka na komentatorluk. Da li to vi prelazite u koncentracioni tabor buczavog šizofrenika? Nemojte ljudi ko boga vas molim…ubili bi ste mi poslednju nadu da u ovoj zemlji postoji bar još 5% normalnih i zdravorazumskih građana i njihovih medija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.