Vučić na otvaranju obilaznice oko Beograda: Treba odati priznanje svima – od Miloševića, Mrkonjića, Tadića do Đilasa

Ostavite komentar


  1. Fizionomija, polozaj jezika.. govore o „najpametnijem vodji svih vremena“

  2. Mozda nismo imali puteve. Ali su bar deca bila zdrava. Nekad je bilo 1:10000 obolele dece od autizma, a danas je 1:65. Kako to objasniavate asfalteri!?

  3. Sve ih vodi zajedno u svoj „pokret“ koji se raspao i pre nego sto je formiran.
    Dusana Janjica za predsednika vlade, MOLIM VAS.

  4. Само се ви возикајте отвореним туристичким аутобусом и планирајте стадионе, јарболе, гондоле и остала више него непотребна срања у Србији. Како Србија изгледа лепше из висине, јел’ да ? Да се спустите на наше „висине“, можда бисте и ви размишљали о бежанији. Одлазак код лекара, превоз, канализација (ко је има), поплаве, породична убиства…Видели би на шта личи унакажена, ојађена, презадужена и опљачкана Србија.

  5. HA, HA, HA, CIRKUS KOLORADO, JOŠ DANAS U VAŠEM GRADU. KO DOĐE, DOBIJA SENDVIČ.

  6. Pa da ne cepidlačimo (a ko cepidlači?),tako je izgrađen autoput od Subotice (sa obilaznicom),do Preševa,Niš-Dimitrovgrad, „Miloš Veliki,“Fruškogorski koridor“,“Moravski koridor“,….jedni počinju, jedni grade,drugi završavaju….,a neki to sve sebi pripisuju? Neki počeli da grade hram Svetog Save,drugi nastavili,treći nastavili i radi se i danas….a neki koji cepidlače kažu da su oni sve to izgradili,pa još i istaknu;ne dovršili,dobro ste čuli-izgradili….Bilo, je na ovom otvaranju,i mesta za Velju Ilića,ako je Mrkonjić bio graditelj,Velja je bio „pokrovitelj“.

  7. NA VIDOVDANA, NAJVEĆI SRPSKI PRAZNIK, „ON“ UMESTO DA PRIČA O KOSOVU I ODE DOLE, ON SE VOZI I PRIČA JEDNO TE ISTO, KAO POKVARENA PLOČA. STALNO SE PITAM KAKO GA NIJE SRAMOTA, GDE JE GRANICA NJEGOVOM BEZOBRAZLUKU I SEBIČLUKU, JER „ON“ PRIČA SAMO O SEBI I ŠTA JE „ON“ URADIO, KAO DA JE SRBIJA NJEGOVA DEDOVINA, A NE SVIH NAS. ŠTA BIH SVE MOGLA DA NAPIŠEM, ROMAN ČITAV, ALI BOJIM SE DA NEMA SVRHE, DA SMO JOŠ UVEK USPAVANI, A I MOJE KOMENTARE NE OBJAVLJUJU, POŠTO NE KLIČEM „OVOM“, TAKO DA JE I OVO VEROVATNO UZALUDNO.

  8. Pa jeli sada konačno završena ta obilaznica u oba smera, ne znam koji je ovo put da se otvara? Ima li još šta nedovršeno za novo otvaranje???

  9. A trenerska skola,nije valjda naprasno masterirao kao Toma diploma,Mali ,Slina….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.