Vučić na RTS ubuduće samo pod njegovim uslovima

Predsednik Srbije se zahvalio vlasniku Pink na podršci

Ostavite komentar


  1. Bujoševiću … Nije srpski ćutati. Još uvek imaš vremena za častam odlazak sa RTS-a, ali pesak je pri kraju, u tom časovniku.

    pS: „Nije srpski cutati Aleksandar Vucic 11.6.2005.“ .. Pogledaj neki put i seti se sebe …

  2. Drugim rečima, rečeno je da Bujošević treba da ode. Nemanjići će biti kukavičje jaje koje će UO RTS iskoristiri kao argument.

  3. Smesno. kad dodju SNsovci na RTS od njih niko da dodje do reci, nrpr. Martinovic, Djuric, Orlic. A Vucic uvek gostuje sam i sat on da vodi reglere???
    Boze u kakvoj zemlji zivimo. Pink i Hepi su toliko pljuvali i lagali. Recimo kaze DJV na Pinku da je Djilas pravio obilaznicu oko Bgd do Miskovicevog belvila…I svi analiticari i novinari nekih medija su samo pljuvali druge kandidate a vlast je uzela pravo da samo ona voli Bgd.
    RTS JE KRIV STO NEMA SVAKE NEDELJE NEKI OKRUGLI STO SA LJUDIMA IZ SVIH STRANAKA I INSTITUCIJA iz svih oblasti zivota, a ne samo dve pol. emisije i to kad ima utakmica jednu. KOGA INTERESUJE FUDBAL????

    1. Bas tako, Bujosevicu odzvonilo i on ce morati da ode, i ako je lizao gu..cu Vucicu i ako mu se slihtao Bujosevic ce morati da ode, posto je taj Bujosevic sa ne dozvoljavanjem opoziciji da se oglasi na RTS-u pomogo Vucicu da osvoji i ove izbore, opet morati da ode! Bujosevic ne treba vise Vucicu on mu je zavrsio poso oko izbora i sad ce morati ici, posto ce Vucicu trebati neki novi za ubuduce, Bujosevic se omrazio i Vucicu a nama gradjanima i srbiji i te kako!

  4. Ako je tehnički moguće, mislim da bi najbolje bilo da tim reglerima se maksimalno utišavaju oni koji prekidaju govornika kome je u tom trenutku data reč od voditelja.. Kada dva ili tri istovremeno govore to je i ružno a i ništa se ne razume – ali nedostatak kulture razgovora je izgleda nacionalna mana.

  5. Svi koji su gledali emisiju videli su ko je nevaspitano upadao u reč svo vreme i koga je voditeljka opminjala svo vreme zbog nekulturnog ponašanja. I sada ispade da je jadničko baš taj Pit bul koji je dobio zadatak da upada u reč, da viče, da maše nekim papirima. Ovde je u pitanju tzv „psihološka projekcija“ tj sve što radiš nečasno ti pripišeš protivniku. Sinoć je npr predsednik desetak puta upotrebio reč „mržnja“ !

  6. Ugovor za reglere, šta će da stoji „kapo“ u režiji, pa da drži regler. Staljin živi iako je na današnji dan crkao.

  7. Sve televizije počinju da zaudaraju na onu najgoru,osim n1,predjoše na prvu
    upropastiše je za dan,arogancija,prepotencija,treba ih isprati u devet voda.

  8. Nema Zeljlo pretplatu ali ima od drzave desetine miliona kredita…

  9. Rts bi trebao da bude dostupan svima. Posto to ne odgovara vladajucoj garnituri otuda i gluma da su toboze i protiv njih. Na drugoj strani privatne televizije su zatvorene za opoziciju, jer na to imaju pravo i tako im se moze. Pa RTS je pokazao svoju ulogu objavljivanjem saopstenja SNS u vreme izborne tisine. Time je naneo velikz stetu opoziciji i pokazao svoju neutlasnost koju sve vreme glume.RTS sns ne treba dok mu je drugih i za druge zabranjenih televizija.

  10. Ovo je takva diktatura da ja jednoatavno nemam reci. Sloba je za ove sad bio malo sete

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.