Vučić na sastancima u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija

Ostavite komentar


  1. Privredna saradnja Srbiji je neophodna.Narocito, kada znamo da je Nemacka jedna od glavnih i vodecih privreda u Evropi. Takva saradnja je vise nego dobrodosla

  2. Ovakvi sastanci mogu biti samo plus za Srbiju. Imati Nemce za partnere, moze da znaci samo uspeh!

  3. Ovakve posete najbitnije su upravo zbog nasih privrednika i nase industrije. Samo tako da se nastavi i oni ce nam sigurno pomoci!

  4. Надам се још већем улагању Немачке у српску привреду

  5. Vidi se 5 botova koji su placeni da hvale posetu predsednika jedne drzave premijeru jedne pokrajine u lokalnoj Industrijskoprivrednoj komori! Predsednik ima valjda vaznija posla i ceo tim na celu sa premijerkom i ministrom privrede da to rade. Ovako se samo potvrduje njegova nezasita zelja za putovanjima koja naravno prazne budzet!

  6. Koliko li će im naših para ponuditi da dođu u Srbiju sve uz parolu, samo dođite i nećete imati nikakve obaveze prema srpskim radnicima jer kod nas zakoni postoje samo na papiru kojim mašemo EU, sve pokazujući im kako smo mi veliki evropejci. A u praksi, ni prvobitna akumulacija kapitala nam nije ravna!

  7. Malo da se svrati i kod tetka Merkel i da se opet tajno vidi sa bracom Hašimom.

  8. Precednik opet o trosku penzionera u obilasku nemackih mesnih zajednica i opstina? Verovatno se na takvim mestima oseca prijatno i ravnopravno, kada se sastaje sa drzavnicima obicno stoji mirno ili samo slusa i klima glavom.

  9. Diseldorfu učestvovaće predstavnici 100 nemačkih privrednika iz oko 50 kompanija iz sektora industrije autodelova, hemijske, mašinske industrije i telekomunikacija.Ovo je šansa da srpski privrednici ojačaju partnerske odnose sa nemačkim firmama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.