Vučić: Najviše sam iznenađen stavovima SNS

Ostavite komentar


  1. ŠTA Li Misle,,Neki tamo ,,mrsomudi,,a Ima ih,,samo nekih,,sitnih,,4,5 Miliona,,KO Nam je,,srećom,,Izabrani,,Predsednik,Srbije,,I Pored Znanja svih Mu neporecivih minulih radova i sadašnjih,tekovina,, sabraće u Vladi..Ajatolisanje ovakvog,procenitelja ,pravih,,vrednsoti,i ,napora,, da,,komunicira,,sa onima koje je unapred i,,već,,pobedio,,u Parlamentu,onakvom Ličnom besramnom harangom i huškaškom hajkom,,i izabranih kerbera mu u Parklamentu, i Omiljenom Mu,Projekcijom kao,,modus operandi,,masa,,kojoj i Sam,Tepa,,Zatucana,, nemože da Ga,,Obuče,,,u nijedno demokratsko,,odelce,,jer mu,,Krojač,, drugo,Skroji,, JOŠ90tih,i priraslo mu za,,srce,,i,,dušu, ako je uopšte ima.Sumljiva,,problematika,,s obzrom na,,pokazane,rezultate,,.i tendencije,,.Neme te vode,,lexspecijalis,om ZAŠTIĆENE Koja Može da opere SVA,,dostignuća,,ovakvog,,ajatolaha,,,Srbije,,Tek,,,6 godina,,sa svim Mu,,doslednim,, vazalima,,.Mnogo je onih kojima NESME NIT MOŽE DA KAŽE,,TIŠINA TAMO,, JER znaju i mogu bez,,kolateralnih,,pretnji bez kojih ,,ON,,mudroslav,, nebi mogao,da,,vlada,, nacijom, k,o u Životinjskoj farmi Orvelsa,,kadrovima,,specijano,podešenima k,o njegova stara miljenica MAJA,bavevina i po potrebi,,,stručna baštovanka,, za ,,sađenje,,,semenki,Pa po novome,još po neko,,zaduženje,JOJ,,čuvarka od jonizućih i atomskih zračenja,,Ko će ZDRAVU NACIJU,da sačuva od,,zračenja,,ovakvih, Neviđeni. patriJota,,.SPOMENAR You tube,je na uvid svih 24sata,,za,,prisećanja,,PatriJotisanja,,endemskog karaktera u Vučkolendu… ..

  2. Ñovi Predsednik Srbije potpuno opušteno i donekle duhovito objašnjava demokratsku tekovinu, prethodnih razgovora sa predstavnicima parlamentarnih političkih stranaka a u vezi davanja mandata onima koji imaju većinu u Skupštini da formiraju Vladu i Premijera. Dakle nije posao Predsednika Srbije da on određuje ine kandidata , ali pošto se nije povukao sa mesta Predsednika SNS (neće on ponoviti Tomiñu grešku) stranke koja sa satelitima ima većinu, može odrediti ime mandatara kao i članova Vlade. To je uostalom i najavio kada je rekao da su ga ““najviše iznenadili (u razgovorima) predstavnici SNSa, koji su oštro (kao da neko iz te stranke sme oštro da razgovora sa AV) tražili da novi Premijer bude iz SNSa. Igrokaz se nastavlja…

  3. Oni samo zele da on ostane na celu SNS-a, jer ce on najbolje voditi tu stranku

  4. Bilo bi smesno da je ovo izgovorio neki komicar. Ko zna, cudni su putevi… Samo kad bi ta nova etapa transformacije nastupila ubrzo, pa da urnebesna tragedija kojoj prisustvujemo bude samo pozorisni repertoar a ne realan zivot.

  5. Aleksandar Vucic je ispostovao svakog koje zeleo da dodje na konsultacije, svakog je saslusao i posto zavrsi konsultacije donece najbolju odluku koja ce biti pre svega u interesu gradjana Srbije predlozice najboljeg kandidata za mandatara.SNS insistira da mandatar izricito bude njihov clan. Koji ce pre svega biti vredan, radan i odan svojoj drzavi pa i predsednku Aleksandru Vucic.

  6. Nista gore nego dopustiti egu da nadvlada razum!Fontana je nesto prelepo,a kakvi smo mi to ljudi kad nesto lepo ne mozemo ni da pohvalimo! Samo znamo da kritikujemo!

  7. Ја сам изненађен што је он изненађен

  8. Premijer neće biti iz SNS iz razloga što Vućić želi da zadrži svu svoju vlast u SNS i ne želi da formira uticajnog političkog naslednika,zato će imenovati Dušana Vujovića za mandatara vlade,jer on i ovako vodi i finansije i vladu,nakon toga će uslediti "zamrzavanja" stranačke funkcije predsednika SNS a stranku će voditi v.d.predsednik stranke,nakon toga če se raspisati redovni gradski izbori u Beogradu bez vandrednih republičkih izbora,jer kontrola svih partijskih i državnih funkcija je uspostavljena a takođe je i obetbeđena mogućnost da Vučić u svakom momentu "odmrzne" svoju predsedničku funkciju u SNS i reinkarnira se u vidu predsednika SNS,ili predsednika Vlade ili predsednika Srbije,bez protiv kandidata u svojim redovima.

  9. Ono kad tvrdiš milion puta da se nećeš kandidovati za predsednika, pa se iznenadiš kad položiš zakletvu. I opet puna usta opozicije, ne poštuju državu što ne dolaze da slušaju lupetanja. O poštovanju države si sve rekao time što nameštaš da je jašu nepismeni kupci diploma, plagijatori, keramičari, kafedžije i ostali klimoglavi poslušnici. Isto ““poštovanje““ pokazano i prema narodu, pelješenjem plata i penzija, i proglašavanjem istog za neradnike i ološ, osim dela poželjnog naroda spremnog na večitu autobusku ringišpil-kampanju.

  10. Smejurija. Možda misli da smo naivni i glupi… Niko iz SNS ne sme da se nasmeje dok ne pita vođu a kamoli da mu se suprostavi. Jadna je Srbija sa ovakvim predsednikom. Pamet u glavu…

  11. Svako ima pravo na svoje stavove, ali da ne budu usmereni na neke ljude i necije sudbine. To kazem zbog izjave gospodina Markovica Palme, i on je poznat po tome, ali ipak treba imati obzira.

  12. "Vučić: Najviše sam iznenađen stavovima SNS"-ИДИ;БРЕ!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.