Vučić nakon sednice za nacionalnu bezbednost: Ovaj akt je bio planiran, uhapšeno 35 siledžija

Ostavite komentar


  1. sam iz SNS a nisam glasao za vas…i mnogi iz SNS nisu dali glas za vlast iako su na višim pozicijama u SNS. Hoćete i njih da pohapsite ili njihovu decu ?

  2. Da li je iko uhapšen iz one grupe koji su gađali i razbijali stakla.Ako nije onda su to vladini huligani i sa takvim možete uvek da predvidi te da imate dojavu da će biti nereda jer ih vlast pravi.

  3. On je daleko od demokratije.A tužilaštvo će svakako raditi po njegovom nalogu.Tužno i žalosno.

  4. Jedini koji treba da bude uhapsen je on,zbog ,sada je jasno,visedecenijskih kradja koje organizuje u Srbiji,istovremeno se izrugujuci gradjanima Srbije kako je nevidjeno voljen i uspešan!

  5. Ko je planirao ovo,vi kao da je uradila opozicija,ili je stvarno uradila opozicija.Ili mozda gradjani koji stvarno nisu zadovoljni vasim vladanjem.Pitam sebe ja?

  6. U pravu je naš faraon! Za jednog žandara prebiti i obogaljiti sto mladih Srba.Samo da znaš, tu nisu bili samo Srbi. Znate ti i Voja četnik kako se to radi.

  7. A bezanje u Srebrenici, a plakanje na protestu za Mladica, a bata-placko i licna karta?

  8. Predizborna kampanja je posledica ovog nereda u Beogradu. Da je bilo svim Stranraer dozvoljen pristup medijima ishod bi bijo drugaciji.

  9. Teška boleština. Ovako nešto mislim da ni jedan narod na svetu nije doživeo, da ga pokradu i još da ga prave budalom. Kad bi lažov polomio nogu, proglasio bi i to za atentat. Ne postoji ništa iskreno, ništa ljudski osećajno u tom patološki lažljivom bolesniku koji nas je uzjahao pa ne sme da siđe jer zna dobro šta je sve radio i šta je sve skrivio i da ga ni Dunav ne bi oprao od onog u šta se uvalio.

  10. Slažem se, postoji tradicija podmetanja maskiranih nasilnika (koji razbijaju prozore, izloge itd. ) opoziciji.
    To je tako bilo već 9.marta ’91.
    A ako predragi nam predsedniče uopšte nešto umete (radili u privredi ili kao advokat niste nikada), onda je to upravo podmetanje, podela, huškanje,… Divide et impera

  11. Samo kriminalci pod zastitom sekte nekaznjeni setaju Srbijom.A tebi i dacicu je vec davon izaso rok trajanja.30 gidina trujete ovaj narod sto je mnogo mnogo je.

  12. Vucko je nervozan,niko mu neje cestitao pobedu,procito ga ceo svet.On jedan fudbalski huligan mislio da ce izfolirati ceo svet.U svedskoj puzli je on jako mala puzlica koja se cak lako moze predvideti,nece se ni primetiti da je nema.

  13. Glavni siledźija nije uhapśen, na svim je televizijama pa policija lako moźe da ga nađe! Śta ĉeka policija?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.