Vučić namerava da se sakrije iza volje naroda na referendumu o KiM

Sanda Rašković Ivić, potpredsednica NS, u razgovoru za Danas o godišnjici Vučićeve vladavine, KiM, opoziciji

Ostavite komentar


  1. Pitanje Kosovo i jeste pitanje za ceo nas narod, zato referendum i jeste ponajbolje resenje.

  2. Sandina izjava je licemerna, pa da Vucic zanemari referendum i donese sam resenje, istog trenutka bi ga proglasila za autokratu.

  3. O kakvom referendumu govorite Vi G-đa Sndra Rašković govorite.Kakav refendum bi to bio koji se odnosi na Kosovare a bez njihovog ućešća. .Mnogi pišu i govore da sada samo Vučić može , ako bude hrabar i za dobrobit svih srba . albanaca pa i šire .Ima većinu i u narodu i u parlamentu.Samo treba da pripremi teren za tako važnu odluku i da se jednom već skinuto sa dnevnog reda ne samo u Srbiji već i mnogo širije .

  4. Svi znamo da je u primitivnoj Srbiji cista utopija, biti pametan i kulturan a uspesan politicar pa zato Sandru zalim bas toliko koliko je volim i obozavam.

  5. Referendum? Ha ha. Glasaju mrtve duse, pa kupovina glasova, bugarski voz, falsifikovanje par stotina hiljada licnih dokumenata i isto toliki visak glasackih listica, sefovi koji od svojih zaposlenih traze da snime svoj listic i pokazu kako su glasali, pretnje birackom odboru, falsifikovanje izvestaja, glasaju ljudi bez JMBG, …..ko ovde jos veruje u posteno glasanje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.