Vučić: Ne govore istinu kada kažu da je Beograd bio obavešten

Ostavite komentar


  1. Počnem da čitam i odustanem kod onog „nekih kontakata m o ž d a je bilo na dan napada (!?)“
    Minhauzenov poremećaj – evidentno ! Čovek ne može ni reč istine da izgovori ! Hoće li neko od stručnjaka zaštiti svoju profesiju i nazvati stvari pravim imenom ? Čovek je evidentno u problemu – a mi u još većem jer je na toj funkciji …

    1. Апсолутно сте у праву. Човек дефинитивно више „не зна где бије“. Може ли нормалан човек да изјави како смо ми тражили од „Косовске полиције“ да не упада на север КиМ већ да осумњиченима пошаље позив? Да лепо обавесте оне које сумњиче за криминал да им спремају хапшење и да их замоле да сами дођу по лисице?

  2. „Vučić je rekao da je nekih kontakata možda bilo na dan izvođenja akcije nakon 11.30, ali da nije bilo kontakata kada je kriza počela i kada je bila na vrhuncu“.
    Dakjle nije bilo kada je bilo na vrhuncu ali jeste.
    Naravno treba upakovati laz.

  3. Zato su Radojčić i ekipica bili na galeriji Skupštine. Sklonjeni na vreme.

  4. Naravno u dogovoru sa Tacijem isceniran dogadjaj kao i u niz ranije izreziranih dogadjaja. Ovom „Pinokiju“ vise niko nista ne veruje jer je prevazisao i Barona Mithauzena i Pinokia zajedno.

    1. Samoje vazno da ne zaboravimo da je iste takve dogovore pravio i Tadicm, sa istim tim Tacijem. Ciljevi su im i vise nego jasni: odrzavati tenzije da bi se pljacke prikrivale….

  5. „Od ponedeljak žele da uhapse 26 policajaca sa sever Kosova i još 15 lica pod izgovorom da su učestovali u korupciji, da bi sever ostao nezaštićen, pre svega Kosovska Mitrovica i da bi mogli da urade najprljavije stvari protiv našeg naroda“. Ovo je predsednik Vučić izjavio 17. maja 2019. godine. Da li čovek ima amneziju? Ne razumem čemu laži, kad je sve dokumentovano i lako proverljivo. Nisu ovo predanja od usta do usta, već stvari iznete putem elektronskih medija.

    1. Nama treba pameti, nama druze, njemu pamet nije potrebna mnogo puta je to dokazao.

    2. Bolestan covek,pisebnu u glavi,da li ste mu videli otecene obraze i desnu saku,mislim da nece dugo.

    3. Dakle, jasno nam je da je sve podređeno ličnoj vlasti i privilegijama pripadnika njegove i ostalih sekti koje ne dozvoljavaju da Srbija postane zemlja srećnih ljudi. Da sve zamrznemo na još neku godinu, naročito njega? Pod uslovom da ćuti, ćuti i samo ćuti. I, da Maja ne zakazuje sednice skupštine. Tako bi se oslobodili i mediji jer ne bi bilo njega, a ovi njegovi ne bi bez njega smeli ništa ni da zucnu! A? Bajka! Da, ali bi nam bilo lepo!

  6. Haha lupežu ocinkarili te tvoji iz EU.Lažeš da nisi znao pa praviš lažnu tenziju!

  7. Ma covece mozes jednom da nesto kazes a da ne lazes strasno kako se ti ponasas.

  8. Moj komsija, specijalac vojni, je pozvan hitno u ponedeljak uvece i otisao jos pre 20.00 sati na neku akciju…. sigurno je slucajnost

  9. Lepo kažem da je predsednik vidovit ko baba kurana a vi mi ne verujete. On je osetio iz dubine svog bića šta se sprema Srbima na KiM. Dobro de, i službenici službe se bili na istoj dubini njegovog bića, isto crevo samo malo niže. Velika gužva je u središtu predsednikovog bića. Sve osobe od skliskog integriteta i tvrdog kredibiliteta.

  10. Vučić se igra sa narodom kao što su se igrali devedesetih,i tada su obećavali da će da zaštite narod na Kosovu,a znamo kako je narod prošao pod zaštitom SPS i radikala.Sada će proći isto u slučaju,nedaj bože nečeg goreg,jer zahvaljujući ovim na vlasti tamo više nema vojske i policije.kako su lagali narod devedesetih tako lažu i sada,samo što ovo sada poprima oblike poremećenosti i duševne bolesti.ovaj čovjek živi u paralelnom svijetu,ima dva oblika,kaže da nije znao a prije par dana je sve to najavio,kaže da nije rekao 100 za jednog a imaju video snimci gdje to govori, nije nikad pio kafu ali kaže da je gorka, samo se jednom napio u životu i to kada je slavio ubistvo premijera,onda to prećutkuje. treba pogledati dokumentarac o Musoliniju kako je došao na vlast i neobične sličnosti ova dva bolesna lika.

  11. Auu.. zašto ti Neš ne verujem,nego više verujem izveštaju KFOR-a!!
    Da u laži su kratke noge!
    A izgleda da će vam se pomrsiti zajednički planovi za podjelu kosmeta i priznavanju ostatka Kosmetu kao legalnu državu!!
    A izgleda da ste se malo proračunali i zaigrali sa svojim kosovskim partnerima!!
    A normalno da je najveći broj mafijaša na severu gde vlada bezvlašće, tj tvoja ekipa sa veselinovićem!!
    Staviće vama svima Ameri soli na rep,bićete počiščeni i sakcionisani svi vi na vlasti i oko vlasti u Srbiji i Kosmetu!
    Biće jedno veliko čištilište,neki u Hag,a neki u domaće zatvore!!!

  12. Da nije tragikomično bilo bi smešno. Degutantno do bola je slušati (čitati) ovakve tirade upućene sa najvišeg državnog mesta. Kome je, i čemu, sve ovo namenjeno ljudi moji? Pa nismo, zaboga, svi mala deca. Da li je moguće da smo ovoliko neozbiljni i neotesani?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.