Vučić: Ne okrećem se za dobacivanjima; Iz Moskve se vraćam kao pukovnik ili pokojnik

Predsednik Srbije na TV Hepi o nacionalnom stadionu, fudbalerima, RTS, putu u Moskvu, muralu...

Ostavite komentar


  1. “Briga me šta drugi kažu o mojoj strategiji investitanja novca” je totalno legitimno da izjavite ako se radi o vašem ličnom novcu.

  2. Što se tiče onog stadiona, mnogi ljudi na vlasti, kroz celu istoriju, težili su da svoju vladavinu obeleže nekim impozantnim objektom. Na primer, ko bi danas pominjao faraona Keopsa da nije one piramide. Uzgred, tri velike piramide smatraju se najboljom investicijom u istoriji čovečanstva, jer čak četiri i po milenijuma posle izgradnje još uvek donose prihod.

  3. Gospodo , završite prvo ono što ste započeli kao što je autobuska stanica i uređenje priobalja.

  4. Obećava, daje, gradi, deli, nagradjuje; Našim i vašim parama. Ovakvog još nismo imali i nećemo, da od generalisimusa hoće da bude pukovnik ili; Pu, pu, pu, ne daj Bože, pokojnik. Maratonac trči počasni krug u Moskvi.

  5. Vucic samo trebao da se ponasa pristojno u skladu sa svojim ovlascenjima i onda bi imao postovanje. Ali, kasno je

  6. Pa ja bih pitala i 51. put ovo pitanje o stadionu i bolnicama…

    A za gas, zar nije rekao da mi već imamo dugoročni ugovor sa Rusijom i da je Banatski Dvor pun da puniji ne može biti? Baš da vidim sa čime će da se vrati!

  7. Inflacija ce biti 3 – 3,2%. Pa vec sada je 5,6%. Medjutim 52% troskova gradjana Srbije cine troskovi za hranu i energiju. Isti su vec poskupeli za preko 20% tako da prica o inflaciji od 5,6 % nije tacna. Inflacija je veca. Zasto je poskupela struja za privredu i to za skoro 100%. Zbog TENT smo uvozili 10 % struje ali ne i da bi povecanje cene bilo duplo. Tu je i prica da nam je Republika Srpska davala struju pa da joj vratimo. Cena struje zavisi od cene gasa. Pa mi imamo samo dve centrale sa gasnim turbinama. Trosili smo gas po ceni od 280 dolara – tekuci ugovor. Te dve centrale minimalno proizvode struje mereno na nivou cele drzave. Struja za privredu je mnogo poskupela da se ne bi menjala za gradjanstvo. Ali to je samo prividno. Gradjani ce to osetiti kroz inflaciju poguranu cenom struje za privredu. I sve tako do izbora. A onda ce poskupeti i za gradjanstvo.

  8. Na dečijoj TV happy ,sekunde nema za decu, priča o manipulaciji zakupa dečijeg prostora (Pionirski Grad). Aida je upravo sa kamerama zaustavila odvratan muk. Penio je pred kamerama dok je prelepljivao tablu Đinđića….U ponedeljak specijalno izdanje „čirilice“ .Gostuje simo spasić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.