Vučić: Ne osvrćem se na kritike

Reakcija premijera na otvoreno pismo Zaštitnika građana

Ostavite komentar


  1. steta sto niste preneli i ne buloze koje je odmah posle ove izjave prosuo na temu jankovica. a o arogantoj izjavi u vezi izborima sledece godine … mozes da ih dobijes ako izlaznost bude mala, u suprotnom moraces da ukljucis i one famozne dzakove ukoliko planiras da pobedis.

  2. Vučić se ne osvrće na kritike, ali mu je drago što ste ga baš to pitali, jer je to odlična prilika da se osvrne na kritike.

  3. Jankovićev posao i jeste da brani građane od takvih kao što je Vučić i njegovi poltroni.

  4. Ide baba ulicom i padne i pritrci Saša Janković u pomoć i podigne je s ulice i baba ce:
    – sine hvala, kako da ti se odužim.
    – pa glasajte za mene na izborima
    – sine, baba pala na dupe a ne na glavu!

  5. Znači skraćuje sopstveno radno vreme na 8h dnevno. Prestaje da se bavi komentarisanjem komentarisanih komentara komentatora po web portalima i društvenim mrežama. Da li će ovo važiti samo uoči proslave "Blagdana" i Nove godine ili će se produžiti i do Bozića i Nove godine po julijanskom kalendaru?

  6. Rado bi ti rekao svasta lepo i pameno kada bi umeo . Ali ne umes. Umes samo da vredjas, besnis i izivljavas se na ljudima. Jankovic ti je zapusio ta tvoja pogana usta sa pravom i ne ostaje ti nista drugo nego da cutis.

  7. A šta ćemo Vučiću o tvojim neprimerenim uvredama upućenih svima onima koji se kritički odnose prema ono što ti personifikuješ. Da li smatraš da je tvoje pravo da obmanjuješ narod, a da niko na to ne reaguje, da lično ili preko svojih jurišnika na najbrutalniji način govoriš i o osobama koja su na čelu državnih institucija. Vučiću predpostavljam da ti je životni cilj da budeš upamćen kao reformator koji je doneo boljitak Srbiji. Bojim se da ne shvataš da sve više postaješ premijer dezinformusanih, izmanipulisanih građana ispranih mozgova. Ako toga nisi svestan neka ti je Bog u pomoći.

  8. Ne razumemo o kakvim uvredama se radi. Pa covek je pobrojao samo neka od dela Aleksandra Vucica (ubistvo Slavka Curuvije dok je sadasnji Premijer bio ministar informisanja, dobijanje stana u vreme bombardovanja, pretnje 100 za 1…). Prave uvrede salje on i njegovi puleni (npr sibicari, neznalice, neradnici, izdajnici i sl). Istina izgleda boli. Ma koliko se trudili proslost se ne moze retusirati uvek… Ima nas koji pamtimo. I trpimo rezultate minulog rada (politickog naravno, jer radnog osim 5-6 meseci u SC Pinki Zemun gotovo i nema).

  9. Donacija Rusije i to šest migova-lovca, ma ajte ko još u to veruje, ti avioni će nas skupo koštati .

  10. Nije nam jasno o kakvim uvredama se radi. Pa covek je samo pobrojao neka od dela A.Vucica (ubistvo S.Curuvije dok je sadasnji Premijer bio ministar informisanja, pretnje 100 za 1, dobijanje drzavnog stana u vreme bombardovanja…). Izgleda da istina boli. Ne moze se proslost uvek retusirati, ima nas koji pamtimo i danas trpimo minuli rad najsposobnijeg, najvrednijeg, najlepseg… Premijera (politicki naravno jer poslovnog minulog rada osim onh 5-6 u SC Pinki Zemun gotovo i nema).

  11. Sva ,,sreća,Pa ,,najbolji stiudent Prava,,Još Nije Naučio Šta je Ombundsman.Ako VEĆ ,,NEPRATI,SADRŽAJE,,ONIH KOJI NEPRIPADAJU,,POLTRONIJATU,,I pRovincijelistima nh+jegove sekte ZN LI DA BAR PROČITA SAGLASNOST SVIH,,KVAZIINTELEKTUALACA NA SVAKU REČ SAŠE JANKOVIĆA I SVIH 100 POTISNIKA,, NEIDIOTSKIH,PLATFORMI,, JER SE RED SA NJIMA SAGLASNIH,PRODUŽIO ,DA NEMOŽE DA NAĐE,,VREMENA DA SVE PROČITA,,.Vredi li još ona ,tužbalica,,samoproklamovanog,,lidera,,Srbije,Balkana,, i,,šire,,da ,,nerazume,ZAŠTO GA INTELEKTUALCI IZBEGAVAJU.,,.OD onemorbidne ,,većine,,u parlamentu još niko normalan nije dosadačuo,nijednu neprostačku,siledžijku i lažljivu,,ekskluzivu,odmaje,,sa,,zvoncem, za,,uabeđivanja, do ,,dr,,mMartinovića,Rističevića ,,noćnog molera sve do,,mladog lava,,,u,,usponu,,koji,,mnogo liči na,,lideraMu u mladosti. Pa MU Je to Najveći uspeh,,.,Za sledeći,,napreDNO ORGANIZOVAN IZLET DO FRAU MERKEL DA JE upita ,kako se kod nje tretiraju suprotni stavovi i šta je za nju Lično Ombunsman jedne zemlje,kada već ,,Ide kod,,nje da nešto i,,nauči,,.Ovde očito u svim,,minulim radovima, MU NIT JE UČIO NITI NAUČIO IMAO JE,,SPECIJALNOG,, UČITELJA,,SA POSEBNIM SREDSTVIMA ZA,,UBEĐIVANJE I,,UČENJE,,…..

  12. Ovakvo ponasanje je vrlo arogantno. Naravno da premijer ne mora da reaguje na sve kritike, ali opet je ovo neko ko ima odredjenu tezinu u drustvenom zivotu i on to nije uradio u politickom smislu, nego kao direktnu reakciju na izjavu premijera da je ovakav i onakav. Sad je izjava izvucena iz konteksta, kao sto je bio mlad kad je radio druge stvari. Gospodine premijeru, ako Jankovic ne radi svoj posao i tako ste nezadovoljni, zasto ga jednostavno ne skinete sa funkcije? Imate vecinu u parlamentu? Ako je politikant, pozovite ga na diskusiju u neku TV emisiju (ozbiljna TV stanica) i porazite ga.

    btw. u tunelu Brdjani (afera oko kompanije Planunm) nesto nije u redu. Podloga je totalno neravna.

  13. To nam je jasno, ali nema opravdanja sto ne posecujes nekog dobrog psihijatra!
    Us put , moja mama te obozava.
    Demencija je udara svom snagom a snagu nalazi u ludilu koje emitujes!

  14. Vucic govori o DONACIJI Vojsci Srbije,a nacelnik Generalstaba Vojske Srbije gospodin Dikovic u danasnjoj izjavi za Politiku kaze "da smo uz pomoc nasih kolega iz RF dosli do resenja za zamenu aviona MIG 29 kroz jedan povoljan aranzman,izuzetno povoljan".Pa sta je u pitanju,donacija ili aranzman?

  15. Vlaisa a znaš za ovo: ide baba ulicom saplete se i padne, kada nenadano naidje Vučko, a kada je Vučko video babu kako se koprca i doziva pomoć, on ni pet ni šest pobeže glavom bez obzira,e tek onda je naišao Saša Janković te je pomogao sirotoj baki.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.