Vučić: Ne smemo biti euforični

Ostavite komentar


  1. Diplomatska borba je urodila plodom , smo tako nastavite i za Srbiju nema straha.Pravda je zadovoljena, napori Srbije i njenih zvanicnika su doprineli da se ispostuje rezolucija 1244 UN.Hvala svim zemljama koje su pružile podršku Srbiji i glasale protiv ulaska Kosova u interpol. Sad kriminalci sa Kosova moraju da nadju neku drugu mogućnost da opravdaju sebe kao samoprozvanu drzavu i da „legalizuju“ svoje krimi radnje.

  2. Napori Srbije su urodili plodom i Priština je doživela debakl na glasanju. Ovo je samo jedna dobijena bitka, još mnoge su pred našom zemljom, kada je Kosovo u pitanju.

  3. Kaže Vučić „Ne smemo biti euforični“, a iskočio je iz televizora odmah nakon glasanja, i po običaju započeo čestitke narodu i penzionerima „što mu veruju“. I nadrškao je Dačića da pljuje po njegovim (Vučićevim) „prjateljima“, Kurcu,…. Ovo ne može nikako biti kompenzacija za šut kartu koju su mu dodelile najmoćnije zemlje sveta. Njegov autoritet je ravan nuli.

  4. Bravo gospodine Predsjednice
    Stavite opet molim Vas gospodina Haradinaja na crvenu interpolovu potjernicu.
    Mi sada gubimo na svakom utovarenom sleperu 10 %, sto je i gubitak za budzet RS. Sada ce gospodin Haradinaj da podigne na 20 % a gubitak za budzet RS ce biti 100 %. Elem zauzese napokon Turci Kosovo bez da metak opale.
    Bravo gospodine Predsjednice!
    P.S. o zaposlenima koji ce izgubiti svoj posao i njihovim porodicama da ne pricamo.
    Ali nema veze, bitno je da gospodin Haradinaj nece moci da stavlja osobe srpske nacionalisti na interpolove potjernice, koje bi garant, isto kao i u njegovom slucaju sto je bio isporucen SRB, bile isporucene XK.
    Mudra drzavnicka politika koja ce Vas kostati cca. 500 Mio. € godisnje.

  5. Ovo je stvarno iznenađenje, javnost je počela da se miri sa članstvom Kosova u Interpolu, posebno posle najave procesa glasanja.

  6. Potrebno je da se nepolitizuje ili slavi ovaj uspeh Srbije. Važno je da se shvati daje pobedilo međunarodno pravo i zakoni koji su stvoreni upravo da bi se ovakve odluke donosile razumno i bez pristrasnosti.

  7. Hrabro i dostojanstveno. Srbija je pokazala da iako je mala zemlja nije za potcenjivanje. Sad samo u istom ritmu treba nastaviti napred, jer ovo je samo jedna dobijena bitka. Čeka nas još mnogo toga na našem putu, ali uz predsednika Vučića ne smemo da se bojimo i samo ako budemo delili njegovu politiku možemo da prevaziđemo sve što je pred nama.

  8. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan na borbu Srbije, koja je uspela da se izbori protiv najmoćnijih sila sveta i pokazala koliko je vredno čuvati svoju slobodu, integritet i nezavisnost, ali je poručio da se ne sme biti euforičan zbog toga što je sprečeno članstvo Kosova u Interpolu.

  9. Nema potrebe da likujemo zbog ovoga. Medjunarodna javnost je rekla svoje. Dobro je da sila i ucene nisu donele rezultate nepostojecoj drzavi Kosovo tj. poraz jednoj tako znacajnoj medjunarodnoj organizaciji kao sto je Interpol. Valjalo bi da Pristina nastavi pregovore sa Beogradom, ali da probaju da se otrgnu iz kandzi mocnika.

  10. Veliki uspeh male i ponosne Srbije. Srpsko rukovodstvo je izvejavalo još jednu veliku pobedu, i još jednom pokazalo da ugled Srbije u svetu raste.

    1. To smo videli nedavno u Parizu, kad je AV, kao najuglednija zvanica, bio smešten na vrhu Ajfelove Kule…

  11. Дакле криминалци са севера Косова могу да одахну,наставља се не сметана пљачка Србије јер је председник изјавио да дневно на Косово одлази милион евра.95% тих пара обичан народ и не види,али српски кримоси одмах враћају одређени проценат за Београд,па даље све до арапских банака где браћа слажу лову коју опљачкају у Србији.

  12. Bilo je za pretpostaviti ovakav ishod glasanja, samo je naša vlast plašila svoj narod i pripremala teren za hvalospeve o sebi i svom vođi, udaviće nas narednih par dana. Pitam se da li je Marko uknjižio novu pobedu ?

  13. Napori Srbije su urodili plodom i Pristina je dozivela jos jedan nokautt i debakl na glasanju. Ovo je samo jedna dobijena bitka, jos mnoge su pred nasom zemljom, kada je Kosovo u pitanju.Napori Srbije su urodili plodom i Priština je doživela debakl na glasanju. Ovo je samo jedna dobijena bitka, još mnoge su pred našom zemljom, kada je Kosovo u pitanju

  14. Iskreno ja sam se pomirio sa tim da ce uci u Interpol, ovo je za mene stvarno iznenadjene naravno prijatno.

  15. Nadam se da ce se uskoro resiti problem sa Kosovom i da ce Albanci povuci sve sulude mere koje su upotrebili protiv nas i robu iz Srbije.Odlicne vesti za gradjane Kule, verujem da ce se nastaviti trend otvaranje novih fabrika i novih radnih mesta.

  16. Mislim da euforiji nema mesta, treba biti smiren i stalozen i razmisljati o buducim potezima.

  17. Sebi smo sada dokazali da nista nije nemoguce, dokazali smo da nismo sami i da politiku koju vodimo se prepoznaje u svetu. Srecni smo ali ne smomo popustiti, trebamo gurati sada napred i jos zustrije nego pre da vec jednom za sva vremena izbacimo djubre iz svog dvorista.

  18. Kakava euforija, danas je pobedilo pravo, ali je pokazalo da velikima ne treba medjunarodno pravo vec malima. Sto je porazno.

  19. Sve pohvale za odlican rad, iznedrili ste pobedu nad Golijatom, i pokazali da velikima pravo ne treba da njihova sila pokusava da proguta sve ono sto je vredno. Danas ne ali mozemo ocekivati novi talas neprava. Oni ovu sramotu ne mogu svariti .

  20. Ove dve pobede srpske diplomatije „Interpol i Elektomreža “ su poslale jasnu poruku svima, da se bez Srbije ne može rešiti problem Kosova. Sadašnja vlast je uložila mnogo truda, kako bi Srbija bila u mogušnosti da pošalje takvu poruku. Srbija je postala mnogo uglednija u svetu, nego što je bila i sadašnji državni vrh je uspeo da vrati dostojanstvo Srpskom narodu,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.