Vučić: Neću dozvoliti ukrajinski ili makedonski scenario

Premijer na početku kampanje u Vranju

Ostavite komentar


  1. Izmislim problem, pa ga onda uspešno rešim, a onda sebe proglasimSpasiteljem

  2. Alo u Vranje nema laganje …Kako ne krademo od budućnosti naše dece..a zaduživanje ..10 milijardi $..Ko će to da vraća ..

  3. Није Украјински,него руски сценарио!Украјинци нису анектирали Крим,већ твоји Руси,и то двапут!-Купи књигу историје за 1.разред!

  4. Kad u Vranje nema laguvanje, šta ćeš ti AV sve vreme ćutati. Čime to plašiš narod Srbije. Nekakvim "scenarijima" e da bi tako zaplašeni glasali za tebe. Da je ova država uređena ti bi odgovarao po članu ne znam tačno kom za lažno širenje panike i straha. Ti ćeš izgubitiglasačkim listićima a veliko je pitanje kako ćeš na to reagovati. Inače ona izreka o Vranju, koju si ti citirao, a ja na početku komentara, naveo do kraja izrečena glasi: "U Vranje nema laguvanje, sto kila svinja, dvesta kila mast". Kao prepisano iz nekih od tvojih govora…

  5. A Savamala scenario? Može? I za ove izbore? Da znamo, da se ne iznenadimo.

  6. O cemu ovaj??? Njemu samo ratovi i haos u glavi,kao 90tih! Podgreva mrznju svojih pristalica koju moraju ispoljiti u narednom periodu tzv HUSKANJE! Ti je radio i uz Milosevica. Kako glasacima Vucica ne dosadi to non stop ulivanje nekakvog straha,strepnje,osecaja ratnog stanja,haosa? Bolje da obrate paznju na svoje pocepane gace od nemastine ako se nisu uhlebili na drzavne jasle. Zato nekog drugog "6.oktobra" da ne ponovimo greske!

  7. Koje to fabrike obnavljaju, one za koje daju po 10.000 evra subvencija stranim porobljivačima i u kojima su radnici primorani da radi obavljanja fizioloških potreba nose pelene? Zar je normalno da firma iz Bangladeša, gde radnici verovatno imaju plate ispod svakog civilizacijskog minimuma, planira da otvori pogon u Somboru? Zar je moguće da smo mi jeftiniji nego radnici u Aziji? Zar je to taj prosperitet o kome se govori?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.