Vučić: Nema pranja novca, SNS ima čiste račune

Ostavite komentar


  1. Muljačina je sigurno velika,on laže,laže i samo to zna da radi a prolazi mu jer penzioneri i oni sa skromnijim ambicijama za dolaženje do prave istine veruju čoveku koji konstantno obmanjuje građane,zato što je lalo kaže pametan

  2. A, što nije odgovorio – kako to da od ukupnog broja donatora ("donatora") njih 98% je uplatilo identičan iznos od 40.000,00 dinara? Bar da su bili majstori pa da izrežiraju različite iznose pa da pokušaju da to zamaskiraju. Mada, suštinski, pravno, finansijski,….. gledano to se teško može maskirati jer to jedan obični finansijski stručnjak – početnik može da otkrije, ali oni znaju da se to neće desiti, da su nedodirljivi, i da im niko ništa ne može pa zato i ne haju i neuzbuđuju se mnogo. Dokaz za to je ćutanje nadležnih organa države.

  3. Po običaju, Vučić zamenjuje teze. Problem je poreklo novca, hiljade donacija od po 40.000 dinara. Kao da su išli po pare kod Vulinove tetke, i tako mnooooogo puta. U tome je stvar, a ne u direktnim donacijama tajkuna.

  4. Sve moze da se proveri. Da li opozicija zeli proveru, to je pravo pitanje. DS je svojevremeno trazio od svojih clanova da stave hipoteke na stanove i podignu kredite da pomognu stranci.

  5. Da li bi na sudu u regularnom postupku bilo "dovoljno" da ne kažem primereno reći kao opravdanje da ti nisi uzimao od tajkuna, a drugi jesu? Kome je upućena ova rečenica? To je pljuvanje u lice celoj javnosti? Demonstracija nepostojeće sile. Ne isplati se krasti, jer ćeš izgubiti i ono što si krao i još mnogo više.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.