Vučić: Neodgovoran potez BiH

Ostavite komentar


  1. Budući kandidat za Predsednika Srbije i aktuelni Predsednik vlade Srbije, je primio Ambasadora SAD, kako bi ga upoznao sa štetnim (po AV) posledicama koje će opteretiti odnose u Regionu, Zahtev za reviziju postupka pred Međunarodnim sudom pravde za počinjeni genocid u BiH od strane Srbije. Rekao je i da Srbija (valjda kao garant Dejtonskog sporazuma) podržava teritorijalni integritet BiH (što je pozitivno), ali da neće dozvoliti narušavanje (od koga ?) integriteta Srbije. Kako to može učiniti presuda MSP, pa čak da ovaj Sud prihvati reviziju, u šta sumnjam. Ambasador, ovim povodom, nije rekao ni reč…

  2. Zahtev za reviziju je neprimeran potez BiH i dovodi u pitanje sve ono dobro što je do sada uradjeno za obezbedjenje stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

  3. Skat kaže da je Amerika za mir, to je lepo, ali njega neće biti ako jedna strana stalno živi u prošlosti, nikako da je ostavi i krene u budućnost. Vraćati se na stvari koje smo već prošli, nikom ne donose dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.