Vučić: Nije trenutak da se Srbija pridružuje BRIKS-u

Ostavite komentar


  1. Dosta je srpski seljak ispastao zbog lose politike ovih vlada prema svom narodu i najvecem potencijalu Srbije. Dokle vise?
    Zar cemo dopustiti da proizvodi iz EU preplave srpsko trziste i uguse nasu proizvodnju?!!

  2. Naravno da ne treba okretati leđa Rusiji,ali ne treba se odreći ni Zapada, ni Kine, ni bilo koje države na svetu. Ako priđemo jednima, drugi ce nam se zameriti. A, srpska kuća je na sred druma,pa zanima i istok i zapad.Treba da odigramo mudro i gledati što više opcija.

  3. Eto vam sad EU…. Oni nama zabranjuju da trgujemo i zaradjujemo, a kao nam zele dobro…Nadam se da ce nas narod da shvati da nam EU ne zeli dobro.

  4. Da mi je znati što bilo kom čoveku koji ima zdravi razum smetaju dobri odnosi s Rusima? Sastavimo se s pameću ljudi, i konačno treba da vidimo ko su nam pravi prijatelji!

  5. Povećati izvoz naših proizvoda u Rusiju! Treba da iskoristimo priliku koja nam se ukazala, a ne da uvodimo sankcije. Rusija nam je bolji saveznik nego sto ce nam bilo koja zemlja EU ikada biti! zapamtite to!

  6. Veliki broj je broj onih koji zbog nametnutih stavova mrze Rusiju a ne znaju zašto. I što je najgore ne znaju ni kako bi vodili Srbiju na spoljno-političkom planu.

  7. Poilitika EU se svodi na zamajavanje naroda radi odvraćanja od vojnotehničkog saveza sa braćom Rusima bez ikakavih uslovljavanja i ponižavanja. Nikad u EU!

  8. Treba iskoristiti priliku za izvoz. Rusima trenutno odgovara nase trziste pa treba povecati proizvodnju onih stvari koje im trebaju.

  9. lepo primćeno licemerje zapada. mi ne možemo s rusima, a ameri mogu. ima sasvim dovoljno prostora da se zaobiđu ucene i da se nastavi zdrava ekonomska saradnja sa zemljom koja nas nikad nije bombardovala ili bilo čim ucenjivala.

  10. Jos je Cercil rekao da u politici nema prijatelja, samo interesa. A nama je u intetesu da se okrenemo Rusima.

  11. Ne moramo da udjemo u EU, nama je vazno da ostvarimo dobre ekonomske veze i sa njom i sa Rusijom. Sada nam je prioritet da povratimo privrexu, na to se treba fokusirati.

  12. Ma samo zdrava ekonomska logika, ništa emocije. Neće nam hleb na sto doneti nekakva imaginarna bratska ljubav s bilo kim, već mudre odluke onih koji treba da brinu o našem standardu.

  13. Meni nije jasno kako narod trci ka Evropi a ne zna koje su nam pogodnosti a koje mane ulaska u EU. Neko je rekao da idemo u EU i svi jurnusmo. Ne razumem!
    Koliko nas zna koliki je nas izvoz ka Rusiji, koje pogodnosti imamo i koji su nasi potencijali u saradnji sa njom?! Vazno je da neko kaze Putin ne valja..

  14. Odnos sa Rusijom nije ljubav nego brate čista matematika. Oni preko nas imaju uvoz proizvoda, mi preko njih možemo da dobijemo gas. i svi srećni

  15. Srbiji treba i EU i Rusija i Kina! Srbiji su potrebni kvalitetni i prijateljski i ekonomski odnosi, pre svega pametna politika koju smo poceli da vodimo.

  16. Srbija nema šta ni da traži u BRIKS’u jer tim zemljama nije ni crno ispod noktiju.

  17. Takve odluke ne donosi jedan lik čak ni kad se predstavlja kao predsednik države.

  18. Kakva bi to monumentalna budalaština bila. Istog dana bi nas Evropa izbrisala sa spiska partnera u bilo kom obliku. Jedino dobro od toga bilo bi što bi agonija i mrcvatenje naroda sa Kosovom bili brže završeni.

  19. Trenutak je pravi da Srbija pohita u EU. Postoji velika podrška u društvu da se suzbije korupcija i ojača pravosuđe.

  20. poruka Zapadu : ako me ne pustite da radim šta hoću po Srbiji, imam ja i drugu opciju
    Samo pogrešna računica, jer je EU preko 70 % naše trgovine, a BRIKS mnogo manje.
    Dakle čist blef.

  21. G. Predsednice, kada cete objaviti, hitnu, vandrednu konferenciju za stampu, povodom razvoda Mirkovicke?

  22. Господо, ви сте ишли ка шареној лажи, због те лаже сте де-факто предали(продали) Косово, а за БРИКС тек немате ни техничких ни развојних потенцијала…

  23. Mi smo na evropskom putu, mora da me juri onaj Nemac, Alchaimer, vec sam zaboravio da smo mi na evropskom putu, nesto mi izgleda mnogo daleko a trebalo bi mnogo blize cini mi se, ali vazno je da smo na tom putu. Ziveli

  24. Brazil, Rusija, Indija i Kina. Da li njih zanima mala i demolirana Srbija? Kako taj čovek zbunjuje narod … samo on zna zašto

  25. Sve je izvesnije da Srbija i Oskar,u ovakvoj konstelaciji snaga, nemogu imati budućnost,jedno će doživeti krah.

  26. Šta god izjavi ovaj čovek
    Opijena nacija prihvata i uvek spremna da ga sledi bez pitanja pa makar i do samouništenja

  27. Daj referendum, da vidim sta gradjani Srbije misle o tome, nisi ti Srbija.

  28. Ne trenutak je da ideš kod Makrona tvog velikog prijatelja. A koliko te ceni poznato je dete smestio da sediš na stogodišnjicu prvog svetskog rata.
    A dobro nam je zamutio i ovaj francusko nemački plan baš dobro.

  29. Ja vas pre mesec dana upisao među bratske frankofonske zemlje,
    a vi sad hoćete u taj briks, e nemože !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.