Vučić nikada neće priznati da je priznao Kosovo

Sagovornici Danasa sa levog, desnog i opozicionog spektra koji naginje ka centru o predstojećem dijalogu Beograda i Prištine, 15. juna, u Briselu

Ostavite komentar


  1. Нема везе са текстом, али има са вашим сајтом! Да ли је то толико страшно и толико скупо да нећете да се удостојите да текстови на вашем сајту буду доступни и на ћирилици?!

  2. Smešni su mi pojedini tekstovi iz „Danas“-a?! Ne volim ni ja Vučića ali, to nije razlog da jedan cenjeni list postane krpa, postane drugi „Informer“ ili „Kurir“. Ako Vučić „nikada neće priznati da je priznao Kosovo“, možda će priznati da nije priznao to Kosovo, ma šta vi pod tim rogobatnim terminom podrazumevali. Može da bude samo Kosovo i Metohija, skraćerno, KiM ili KOSMET.

  3. On je već Albancima napravio državu, dao sudstvo, dao poseban pozivni broj, dao da mogu da budu članovi u skoro svim bitnim međunarodnim organizacijama, imaju policiju, imaju vojsku koju su počeli da opremanju.
    Zato Kurti i ne pregovara, a i zašto bi, već mu je Vučić dao državu.
    A pitanje UN i tužbe za ratnu štetu, to mu služi samo onako da usput dobija nacionalističke glasove na Kim.
    To je suština, a ostalo je samo zamlaćivanje raje!

  4. Cim procitam naslov znam da je to Danas.Odmah idemo dalje.Znaci ne citamo.

  5. Vucic je strani plcenik vec 30 godina i odmah ga treba uhapsiti i suditi.Nema vise vremena za cekanje.uza zid.

  6. Zar nije receno iz vrha vlasti da pregovora nema dok se ne primeni Briselski sporazum i ne formira zajednica Srpskih opstina!

  7. Pa nije K i M samo A.V. problem nego svih nas.
    A.V. nece priznati K i M kao drzavu i izgubice vlast koju svi vi tako jako zelite.I sta cemo onda ? Hoce li sledeca vlast da prizna K i M kao drzavu sa obrazlozenjem da je prethodna vlast to pripremila.Narod ne prasta.Sta bude,bice.

  8. Pa kako nece priznati kad smo ga videli kad je postavljao granicu na Rnjaku I Jarinju, doci ce vreme kad ce te I vi izdajnici odgovarati. GOVNA

  9. Činjenica je da su sve vlade od90.ih na ovamo novčili Srbiju,Vučić najviše.Promenimo ove nekim ekspertima koji će manje krasti,procenio i prodajmo ono što je već izgubljeno,uložilo u ozdravljenje Srbije ili rat za ništa.To je to.

  10. Svi ovi maligni sto blebetaju prizeljkuju zno, kao da im je Srbija maceha.
    Od devedeseti na mas pritiskaju, svi ovi iz ove politicke opcije bili su pored vladti ili u njoj i sta su oni dobro napravili za Srbiju.
    Moralna beda, koketira sa onima sto nam rade o glavi.
    Ptedsednik je legalno izabran, na sledecim izborima neka istaknu svoje kandidature, pa neka vide sta Srbi misle i kome veruju.

  11. Pa ko malo misli svojom glavom jasno je priznanje.medjutim da li je novac licno dobio vucic ili drzava Srbija treba proveriti.ako je vucic licno dobio pare treba mu oduzeti sve i staviti u budzet .kosovo je resena stvar hteli mi to ili ne

  12. Šta god da se dogodi o tome su odlučivale velike sile.Narod može da strada sa obe strane uzalud.Gde se prave sporazumi o miru(ne treba nam drugi dokaz)…

  13. Nisam politički obojen, svi ste isti i gledate svoje interese, nisam ni Vučićev (po novo srpskom jeziku fan) jer zaboravlja te sve reči koje koje upotrebljavate u našem jeziku imaju svoje značenje. Daj te konkretne dokaze da je Predsednik Srbije (na izborima izglasan) priznao Kosovo kao državu. Gledaj mo realno a ne radi ličnih pogodnostima.

  14. Draga profesorka Biljana Stojković, hvala na Vasoj teoriji, kritici itd, volim kritike, stvarno, ali sa predlozima za bolje resenje . Nesto ne nadjoh u tekstu. Iskreno, sta biste Vi uradili da ste na njegovom mestu , u vezi Kosova? Sigurno znate i imate ideju, cim ovako pisete. Predlozite, mozda i coveku i svima nama pomognete . Mozda ste za rat ? Imate li sina ? Unuka ? Sta biste Vi licno na referundumu zaokruzili ? Bavite li se tom temom i istrazivanjima , Vi i novinari lista Danas ? Cenim Drazu, i ovaj list, ali ne preterujte , svakim danom, sve vise u zadnje vreme vase verne citaoce ste poceli da odbijate, kao i N1 TV. Neka ste i u pravu, ali postaje bljutavo. Jeste profesionalci, ali se to vise ne vidi i ne oseca, i ne ponasate se tako. Ovo pitanje se tice svih nas, i nije lako. Ovo zadnje se odnosi na list Danas. Pozdrav redakciji lista, hvala sto ne mislite kao ja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.