Vučić: Nikolić je radio pristojno

Ostavite komentar


  1. Kaže premijer da je Toma Nikolić radio pristojno i da je postigao dobre rezultate ! Pa što onda vi iz SNS-radikala otežete sa podrškom , već ovaj mora da se žali u Moskvu . Stavite ga na listu pa da mu narod Srbije pokaže čija majka crnu vunu prede ! Provešće se ko bos po trnju , a i vama iz SNS-a neće biti lako , nevolite poraze .

  2. Diplomac-kazandžija nije zvocao patetično-besnom ciniku i diktatoru u pokušaju,pa je zbog toga dobar!!! Ovom čoveku je hitno potrebna hospitalizacija u specijalizovanoj ustanovi i psihijatrijska pomoċ. Ne znam ima li još neko u Srbiji ko ne vidi da je A.Vučiċ izuzetno opasan i veoma lošeg psihičkog zdravlja ?

  3. NEKA NEKO IZ VEEELIKE,,LOŽE,, POMOĆNIKA MU I,,SAVETNIKA,, OD SINJORA ĐULIJANIJA PREKO GUZENBERGA ŠTROS,KANA,BLERA I HARISA, NAJNOVIJEG,,ZA,,SPECIJALNE PROJEKTE,, PORUČI,,LIDERIU,,SRABIJE DASU OVDE, NA NJEGOVU,,SREĆU,,PREOSTALI MNOGI KOJI MU S ,,TREĆIM OCEM,,ODLIČNO PAMTE,,ZALAGANJA,, I,,ZASLUGE,, PA I STIRPORSKO BDENIJE,,,NENAĐENE DŽAKOVE I,SVIH,,50%GLASAČA KOJI SU MU DONELI,,APSPOLUTNU,PODRŠKU,, NACIJE KAO,,SPASIOCU.,, DAKLE ŠTO SE VIŠE BATRGA ,,,EKSKLUZIVAMA,,O SOPTSVENOJ,,MUDROJ,I,,NADNARAVNOJ,,MUCI,, DA SE ,,PROSLAVI,,.NAROD JE PROGLEDAO,NA,,LAKAT,,ŠTO BI STARI REKLI, U ISTORIJI OVE OPELJEŠENE I PONIŽENE ZEMLJE OD OVAKVIH,,SPASILACA,,NIKADA GORI I SRAMNJI SASTAV,,KOOPERATIVNE VLASTI NEBEŠE.. TOPLOG ZECA JOŠ NEOKUSIŠE, KAO JEDAN NAJPOŠTENIJI BUDUĆI KANDIDAT ANTIPROTIVAN USTAVOKRŠITELJIMA, AL ,,ZABORAVLJENA,,LUSTRACIJA,MOŽDA BUDE ADEKVATNA ZAMENA ZA TO..NIKAD NIJE KASNO DA SE BIRA GLASNO,.SAŠA JANKOVIĆ..

  4. Zoran Šibalić: A ko je se to žalio u Moskvi. Vučić će podržati onog na predsedničkim izborima za koga smatra da će najbolje raditi za dobrobit svih građana Srbije, a ne onoga koga preporučuje neko sa strane, pa makar to bilo i iz Moskve.

  5. Smatram da bi Nikolic trebao da bude kandidat SNS-a, ali i ako predloze nekog drugog svakkao cu podrzati tu stranku.

  6. Nikolić je morao da podnese ostavku onog trenutka kada su mu pronašli nelegalne vikendice u prostoru u kojem je zabranjena gradnja. Tako rade sve evropske zemlje, osim nas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.