Vučić: Nisam optimista u vezi sa Briselskim sporazumom

Ostavite komentar


  1. Kako da budete optimista kada taman pomislite da stvari idu nabolje oni ubiju Ivanovica. Umesto da formiramo ZSO i primoramo Pristinu da ispostuje dogovoreno mi moramo da tragamo za ubicama Ivanovica. Nadam se samo da ce EU i SAD napokon shvatiti da nisu Vucic i Srbi ti koji zele nove sukobe nego Albanci i da ce ih u tome spreciti jer novi rat nikome ne bi doneo dobro

  2. E baš ih osokoli. Ovi prisutni naprednjaci već su zaboravili svoje jučerašnje lažne demonstracije žalosti.

  3. Od 8.800 pripadnika Kosovske policije 1.400 je Srba. Kažu nam to je više od 10 odsto. Za nas je problem što u, na primer, Goraždevcu moramo da imamo više od jednog policajca.. Svi treba da rade na tome da narod na KiM zaista bude bezbedan.

  4. Predsednik Srbije ne zna da na Kosovu nema srpskih policajaca već kosovskih, srpskog etničkog porekla ?! Isto kao kada bi rekao kako
    u Preševskoj dolini ima albanskih ili turskih policajaca. Čije su oznake na njihovim uniformama ?

  5. @Vlajko- – – A vi znate ko je ubio Ivanovića ili samo nagađate bez validnih dokaza ? Da li ste tu informaciju prosledili nadležnim istražnim organima? Ako niste onda možete biti okrivljeni za opstrukciju istrage i saučesništvo u ubistvu.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.