Vučić: Nisam u sukobu sa Stefanovićem

Ostavite komentar


  1. Planiram da odradim jednu kradju jel mogu da se uclanim u SNS da nebih odgovarao ili bar minimalnu kaznu da dobijem nanogicu 7dana ako me uhvate

  2. Ovo već postaje jako groteskno. Što se više vadite to više tonete u mulj koji ste sami stvorili. Nadam se da će vas taj vaš toksični mulj vrlo uskoro zauvek prekriti. Takvi kakvi ste nikome više niste potrebni.
    Tornjajte se već jednom skotovi najodvratniji! Fuj!!!

  3. On prepričava tekst novinarke danasa Jasmine Lukač i sa navodima iz teksta se svađa i to javno pred kamerama i mikrofonima i sramoti celu srbiju. Koja je to bolest…

  4. A vi ste muzičari,a ne nismo muzičari,a niste muzičari,ma jesmo muzičari smo,ovaj smo muzičari smo…..

  5. Kako će kriminalac -kriminalcu da kaže da je kriminalac. Smešno, tužno, žalosno i kriminalno.

  6. Opozicija vise ne zna sta radi pa opet pokusava da plasira neke lazi i izmisljotine o svadji Vucica i Stefanovica. Dokle vise gospodo,smisilte neki program,a ne samo lazi i vas izmisljeni „bojkot“.

  7. Po opoziciji, trebju svi rođaci funkcionera, a najpre roditelji i braća, da ne rade nista i da se ne druze sa ljudima, jer je njihova sloboda kretanja sukob interesa. Onda da ih zatvorimo, da ne ometaju rad funkcionera? Ma da pustimo opoziciju, ona to ipak bolje radi. Videli smo mi kako se ruse sva prava, dok ste bili na vlasti, zato dosta lazi i otrovnih reci, unistice vas mrznja.

  8. Smena ministara je već najavljena. Da je u sukobu sa Stefanovićem sigurno ne bi ovako preko medija rešavao.

  9. To bi mnogi voleli da su u sukobu…ali gde ste jos videli da su predsednik i ministar unutrasnjih poslova u sukobu?Pa tu je uvek covek od najviseg poverenja.Toliko o tome, dzaba krecite.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik države u 21. veku ide u crkvu da se pomoli pred važan put: Da li je Vučić doživeo versko otkrovenje? 10

Predsednik države u 21. veku ide u crkvu da se pomoli pred važan put: Da li je Vučić doživeo versko otkrovenje?

Osim ako iznenada nije doživeo versko otkrovenje, molitva predsednika Srbije pred važan put izgleda licemerno, jer tako molitvu marketinški zloupotrebljava u nastojanju da na simboličkom planu doprinese nacionalnoj homogenizaciji. Tužno je da i crkva po zna koju put pomaže vlasti u njenoj političkoj propagandi, kažu sagovornici Danasa komentarišući najavu Aleksandra Vučuća da će se u ponedeljak ujutro pomoliti bogu pred put u Njujork.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.