Vučić: Nisam video Janšin dokument

Ostavite komentar


    1. Na to se obavezala Dejtonskim sporazumom, baš kao što se obavezala da štiti Rezoluciju 1244.

  1. Pa naravno, čovek koji se zalaže za stabilnost u reginu, koji je tu da pomogne nema namere da deli ili priznaje.

    1. Pa naravno. Covek koji je osmislio region po svom bolesnom umu, stabilnost Balkanskog regiona imace i on i mi, kad nestane sa politicke scene.

  2. Ne zeli Vucic da komada BiH i time izazove novi rat, iako je voditelj Senad to pokusao tako da predstavi.

    1. Ja mislim da ce cela Bosna da se ujedini sa Srbijom, ma kako to sad izgledalo.

    2. Ja sam više za ekonomsku povezanost, nešto poput „malog Šengena“ a kad se oseti ekonomska snaga, potaće nebitne i granice i entiteti!

    1. Mešanje nam nije donelo puno koristi u prošlosti, naprotiv najbolje je da gledamo sopstveno dvorište, jačamo našu vojsku i štitimo granice i ekonomski se povezujemo sa regionom izgradnjom puteva i slobodom kretanja.

  3. Treba prvo sve proveriti pa onda reagovati. Sta god da bude, Srbija ce spremno docekati.

  4. Dokle više dolivanje ulja na vatru, ostavite se Balkana nećemo na svakih 40 godina da ratujemo.

  5. Svima nam je dosta sukoba, najpre moramo medjusobno da se postujemo kao i da saradjujemo.

  6. Osetljiva tema koja zahteva odmerene izjave, nikakva eskalacija sukoba ni u naznakama se ne sme dozvoliti.

    1. Najgore je što se to Srbiji stavlja u usta da želi rat i komadanje tuđe teritorije. Da je tako zar bi smo u trenucima krize pomagali regionu vakcinacama?

  7. Predsednik Vučić je spreman uvek da razgovara o svim temama kao i za pronalaženje kompromisnih rešenja.

  8. Još nema zvaničnog dokumenta, kada ga bude treba se težiti rešavanju dugogodišnjih problema.

    1. Klasična provokacija koja dolazi iz Zapada baš u trenucima kad Srbija ekonomski jača, ima vakcine i ujedinjuje region upravo humanošću a ne ratom i sukobima!

    1. Ne vidim zasto drugi pokusavaju svoje greske da pripisu Srbiji,kada Srbija nije umesana u te njihove spletke i nezakonske radnje.

  9. Predsednik Srbije se na sve načine bori za ovu zemlju. Sa svih strana pokušavaju da ga diskredituju i izvrću njegove reči. Dela su najbitnija a on je pokazao da ih najbolje sprovodi.

  10. Niko u Srbiji ne želi zlo drugima. Uvek su svi izvrtali i „terali“ vodu na svoju vodenicu su Srbi ovakvi i onakvi.

  11. Kod ovog čoveka vredi reč. Koliko me služi pamćenje on jednom reče da mu ne pada na pamet da se kandiduje za predsednika, da su penzije svetinje, da ih neće dirati, da zna tko je ubicaJelene Marijanović, da će naći ubice Olivera Ivanovića… To je čovek od reči.

  12. Da li se u Jansinom dokumentu pojavljuje Crna Gora rascepljena na dva dela , tamo ipak zele da naprave drzavu bez Srba usled takve politika bi trebalo uslediti prirodno resenje a to je podela… u jednoj neka budu Milogorci a u drugoj Srbi !.

    1. Ma cela Crna Gora ce stati uz Srbiju vremenom. Sve cemo da sredimo i izgladimo.

  13. U politiku se ne razumem, ali sigurna sam da je Srbiji i srbima dosta radovanja i da nikome nije ni na kraj pameti u nasoj drzavi da ratuje. Samo da nas niko ne dira, a mi smo dobro.

    1. Za ovakva resenja ne mora se ratovati, ako ceo svet stane iza toga, to ce biti rutinski posao.

  14. Sramota je sto posle svega sto je ucinio za region, koliko je samo vakcina podelio, dozivljava ovakve prozivke. Ocito je da im smeta sto jaca njegov ugled.

  15. Ja sam za ujedinjavanje naseg naroda, ali to bi nas na drugim mestima kostalo, ne mozemo sve, nadam se da ce drzava izvuci maksimum.

  16. Očigledno da pojedinim.uticajnim grupama odgovara haos i rat, kako u RS tako i BiH. Samo nekolicina ljudskih lešinara ima koristi od najstrašnije stvari, rata. Sukobi nikom ne donose dobro cele decenije devedesetih ratujemo i posledice se osećaju i sada osećaće se i u budućnosti. Mir prioritet za sve strane, Srbe Bošnjake i Hrvate.

  17. Necemo da ratujemo, ali nismo ni za to da nam rasparcavaju nasu drzavu, moramo da izvucemo deo kolaca za nas u tim svetskim igrama.

  18. Opet Balkanci zagrizli mamac.Maloj deci je jasno da tajne zapadne službe testiraju naše raspoloženje za rat.Uvek smo bili njihov poligon za testiranje gluposti.Nadam se da smo sazreli i da ćemo zajedno znati odgovoriti,bar ovaj put.

  19. Senad je očigledno za rat i uništenje Srba. Vučić je jedini koji pomaže svima i zalaže se za mir i stabilnost u celom regionu. Dosta je mržnje, ali nećemo ni dozvoliti da nas neko deli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.