Vučić o Makedoniji: Evropa da se postavi odgovornije

Ostavite komentar


  1. Predsednice,na osnovu cega tvrdite da oni koji nisu glasali ili nisu izasli na glasanje(65 odsto,)da bi, da su glasali, glasali protiv ulaska Makedonije u NATO i EU?

  2. Ово су тешка и опасна времена, па дођеш у ситуацију да се понекад сложиш и са Вучићем.

    1. Ovaj bi, što bi rekla moja pokojna baba, na guzicu progovorio kad bi mu zapušili usta…

    2. On daje poršku ovima iz Vnutrašnje revolucionarne makedonsdke organizacije (VMRO) koja je ubila srpskog kralja u Marseju…tek toliko da znate „profesore“…

    3. Можда сте мислили: Ово су тешка и опасна времена, па ДОЂЕМ у ситуацију да се понекад СЛОЖИМ и са Вучићем.

  3. Zaev : „… nema alternative za članstvo Makedonije u NATO i EU i da je ne može biti..“, a ovaj nas ni tamo ni ovamo ni ovde, prenemaze se, kukavica. a Pljuje kada neko ima ledja, a mi ocemo sami. Pa sta onda trazis u Moskvi itd, itd…. Ma PROPAST od coveka!

  4. …….. Plašim se i čini mi se da neki ljudi iz sveta nas balkanske narode potcenjuju i misle da sve može…….. reče On i osta živ. Šta reče – potcenjuju nas? Pa šta drugo da rade, kako da izađu na kraj sa prostom, zaostalom, unazađenom,……….. masom koja ništa ne kapira, inati se sa svima, tera po svome, lebdi u oblacima,………i očekuje da neko beskonačno gura svoje pare u bure bez dna s kojima buzdovani vršljaju kako hoće? Svaki potez, pruženu ruku i pomoć mi, balkanci, u startu obesmislimo, izvitoperimo i teramo dalje po svom dobro uhodanom sistemu čekajući da nam oni iz sveta za to aplaudiraju. Ma, još su oni i dobri, i čudim se što nas sve džumle ne prišrafe do daske pa da proplačemo majčino mleko kako bi se što pre dozvali pameti. I svi smo, kao po pravilu, majstori da delimo lekcije njima i drugima šta treba, i kako, da rade dok se oni kosmičnom brzinom sve više udaljavaju od nas. Ipak svi oni (svet) moraju da nam odaju priznanje da smo demagogiju usavršili i izdigli na najviši nivo. To nam ide od ruke maestralno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.