Vučić o sednici Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji: Znam koliko je nešto čisto dobijeno, hvala na društvu za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ne vredjaj nam inteligenciju svi znamo kako su ovi izbori dobijeni. Neki ucenjeni, neki potkupljeni. Napredno nema sta, a kako živi prosečan građanin jasno je u prodavnici. U stvari kakav narod, takva vlast. Nismo bolje ni zaslužili.

  2. Razvoj Srbije do 2027 hajede da pocnemo od postrojenja za preciscavanje voda, smanjimo zagadjenje vazduh, da resimo kanalizaciju tamo gde je nema, vodu tamo gde je nema, otpada, pa onda da krenemo prema 2027 a ne obrnuto. Niste vi virili iza zavese iz Davosa nego Predsednistva ali to vama nije bitno. A to da je bilo NAJCISTIJE tesko je poverovati osim vi i vasi pratioci koji ne bi videli ni belu macku da im vi ne pokazete. Napredno. Ziveli

  3. Zamislite kada na ekonomski forum šaljemo najvećeg neradnika i vola u istoriji Srbije.
    E moj narode. Kakav lažov, majko mila.

  4. Ne svojataj Srbiju više. Nije ti to gumno od tatka ostalo – pa „Srbija ‘oće ovo i neće ono“. Govori u svoje ima, ako smeš i ako ga uopšte imaš. A Srbiji će bez tebe beli dan svanuti. Ti i ovo tvoje stado niste Srbija, vi ste srpski stajnjak.

  5. Ne svojataj Srbiju više. Nije ti to gumno od tatka ostalo – pa „Srbija ‘oće ovo i neće ono“. Govori u svoje ima, ako smeš i ako ga uopšte imaš. A Srbiji će bez tebe beli dan svanuti. Ti i ovo tvoje stado niste Srbija, vi ste srpski stajnjak.

  6. Mesec dana je prošlo od izbora koji su bili i te kako pošteni. Samo oni što su izgubili vide ovo kao izbornu krađu.

  7. Spasiva na druzbu,rece Putin u hramu Sv.Save prilikom posete Beogradu.Kad ne znaju sta da kazu sledi naucena fraza za takve prilike.AV i Putin uce iz istog bon-ton prirucnika.

  8. Virio si ludače one večeri kada nisu hteli da Mariniku puste nazad u Rik posle govora pred demonstrantima…virio si kao neko derle.

  9. Vidim da ćemo se mi teško rešiti ovog samouverenog i bezobraznog lika. Ubeđena sam da ovaj narod zaslužuje boljeg predsednika. Nije mi jasna malodusnost nekih ljudi.

  10. А у Давосу се састао са Босанцима и примио к знању са на Косову не важи више динар. Баш је важан. Баш га брига. Све то је могао и вирећи кроз завесе. За толике успехе и напредак уопште није морао да се крџума до завејане селендре у брду.

  11. Pitanje za vucica kome se on sveti kad vec medec dana nedas kontrolorima dnevnice xa glasanje sta izigrava

  12. Hahaha, najmnogoljudnija stranka u Evropi (i većem delu sveta)…poziva opoziciju da „pomogne“ u ostvarivanju plana za razvoj.
    Ja nisam čuo ništa smešnije u skorije vreme.
    To znači u prevodu „mi ćemo da se hvalimo rezultatima, ali vi ćete da ih radite, iako nas ima skoro milion, a vas možda 10 hiljada ukupno“.

  13. Prosto sam ganut kada procitam ovako uljudne i civilizovane komentare u ovim opozicionim medijima,definitivno prelazim na vasu stranu.

  14. Vučiću, zašto ste organizovano dovozili glasače u Beograd? Zašto ste prijavljivali desetine srpskih bosanaca na raznorazne adrese u Beogradu? Zbog svega navedenog vi ste počinili tešku povredu izbornog procesa i zbog toga treba da budete krivično procesuirani.

  15. „Cisto dobijeno“ reci Aleksandra Vucica bih promenio u „Cisto ukradeno“ i da sam na njegovom mestu primenio bih „Cutanje je zlato“ i pocrveneo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.