Vučić o učesnicima protesta „Srbija protiv nasilja“: Dolaze putevima i vozovima koje im je napravila ozbiljna država

Ostavite komentar


  1. Nažalost, ti putevi i te pruge će toliko koštatiti Srbiju i srpske građane da će narednih pet generacija otplaćivati dugove koje su ovi napravili!!!

  2. Svi putevi koje ste kobajagi napravili su kredit koji ce generacije placati. I hvalite se time, treba da vas je sram u lazi koju plasirate ovom narodu..

  3. Ti putevi i pruge izgrađeni su parama SVIH nas. Kad idem na proteste protiv diktature, NIKO me ne vozi i NIKO mi ne daje sendvič i vodu. Nisam ucenjen, dolazim dobrovoljno. I još jedna laž: u Evropi i te kako ima i protesta i blokada.

  4. Pa ti putevi su napravljeni narodnim parama,a usput su se mnogi debelo omastili.

  5. „Mi nećemo da blokiramo nikada“-hahahha, pa cela država je bila blokirana juče zbog vašeg protesta. Beograd posebno.

  6. Pre tebe nije bilo ni puteva ,ni vozova?Puteve si samo završavao (dovršio put od 23 km u Grdeličkoj klisuri i zbog krađe dva puta popravljali klizište),ceo put od Subotice do Preševa bio je završen(osim navedene deonice),a ti si to pripisao sebi?Put Niš-Dimitrovgrad isto si samo završio,“Moravski koridor“ projektovan (ti si samo menjao projekte),pa još niste uradili eksproprijaciju.Put za Sarajevo si ti projektovao i sa Erdoganom obezbedio sredstva.Pruga Beograd -Novi sad – Subotica povukla je barem deset kredita iz Rusije i Evrope ( Milošević-Milomir Minić),ti je samo završavaš,neke deonice do Novog Sada urađene( još za vreme Miloševića i „brzih pruga“). Auto put „Miloš Veliki“ započet u vreme Velje Ilića i Mrkonjića:urađen projekat,obezbeđena sredstva,izvršena eksproprijacija,urađene neke deonice,tako da si ga ti samo završio.Jedino si hram Svetog Save izgradio kompletno,ne završio (kako sam reče,a kralj Aleksandar se okrete u grobu).Nešto mi sa metroom kasniš (pogledaćemo prolazna vremena i obećanja), pa na protest „Protiv nasilja“ idem autobusom.

  7. Dolaze putevima koje su građani Srbije, malo je reći, preplatili i to za 300%. Primer: 20 km Fruškogorskog autoputa je plaćeno 207.000.000€, tj. 10.300.000 po kilometru a realno cena bi morala da bude bar tri puta niža. Neviđena krađa, kako je Vučiċ i obećavao pred stupanje na vlast, o čemu je govorio ubijeni Cvijan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.