Vučić o učesnicima protesta "Srbija protiv nasilja": Dolaze putevima i vozovima koje im je napravila ozbiljna država 1Foto: Z. S. M.

Tokom obraćanja na vanrednoj Skupštini SNS-a, na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio Miloša Vučevića za prvog čoveka ove stranke, osvrnuo se i na učesnike protesta „Srbija protiv nasilja“.

 

Za one koji protestuju protiv njega i dolaze na skupove u Beograd, istakao je da dolaze u glavni grad putevima i vozovima koje im je napravila ova, kako je rekao – ozbiljna država.

Dodao je i da „nije lepo“ što se u podeli na dve Srbije, pristalice njegove politike nazivaju botovima i sendvičarima.

„Mi nećemo da blokiramo nikada – to je demokratija. Puštamo ih da blokiraju čak i međunarodne saobraćajnice, što ne bi mogli u Evropi“, smatra on.

Za večerašnju blokadu RTS-a smatra da je nejasna i da bi i on mogao na isto mesto da okupi svoje pristalice, u odnosu na to kako su izveštavali o skupu koji se odvijao sinoć.

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-u-eliti-vidim-fekalije-glumci-da-ne-koriste-izraz-diktatura/

„Na RTS-u se vrti, čak i posle skupa, snimak od sat i po pre početka. Onaj sa bradom, ne znam kako se zove – Obradović, više je na RTS-u nego ja“, istakao je Vučić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari