Vučić obećao nastavak reformi

Predsednik Srbije prvi govorio na centralnom skupu "iza zatvorenih vrata"

Ostavite komentar


  1. Sve reforme su donele dobre rezultate, tako je dobro da se nastavi u tom duhu.

    1. Ako misliš na tortu, potpuno se slažem. A Vučićeve fiktivne reforme donele su samo nove rupe na kaišu.

  2. Odlicna vest sa Samita je takodje, da je Srbija potpisala izgradnju interkonektora sa Bugarskom. Jedino ostaje nepoznato odakle ce stizati gas u taj gasovod ? A da, zaboravio sam da se ujedno gradi i interkonektor Bugarska- Grcka. Ali ni Grcka nema gasa. Svejedno Grcka ima energy Terminal Aleksandropulos u koju ce stizati zamrznut gas. Odakle ? Pa ili iz Ajzerbedzana, ili tankerima iz SAD ! Koji je cilj te lose prikrivene naredbe Srbiji da gradi interkonektor u deklaraciji EU , koji je Antic vec potpisao na samitu u Bugarskoj? Pa da se Srbija odvoji od energetske zavisnosti od Rusije. Eto tako jednostavno a tako prokrijumcareno u sveopstoj larmi.

  3. Srbiji i njenim gradjanima kao i Srpskim gradjanima na Kosovu je od velikog znacaja da se reforme sprovedu, Vlada RS je do sada ispunjavala obaveze iz Briselskog sporazuma verujem da ce i ostale obaveze ispuniti.

  4. Samo se treba drzati reformi i ispunjavati ih, do sada su nam one donele dobre rezultate pa ih se treba i u buducnosti pridrzavati.

  5. Reforme se nastavljaju,ja sam ubedjena u to. Potrebno j eza to mnogo truda i mnogo rada,ali korak po korak,strpljivo i uspevamo ono sto smo zeleli i u ostalom,ono za sta smo glasali!

  6. Sve sto je uradio Vucic do sada bilo je dobro po Srbiju, narod mu veruje i izabrao ga je da ostvari sve planove koje ima da izvuce Srbiju iz onoga u sta su je prethodnici pokopali.

Ostavite komentar


Politika

Koalicija "Biramo Niš" predala izbornu listu za lokalne izbore 10

Koalicija „Biramo Niš“ predala izbornu listu za lokalne izbore

Koalicija "Biramo Niš" predala je noćas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu "Biramo Niš - Đorđe Stanković"Izborna lista "Biramo Niš" na kojoj su Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana, kao i građanski i aktivisti stranaka koje inače u Beogradu ne učestvuju na gradskim i lokalnim izborima, predala je preko 1.300 potpisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.