Vučić obećao "veće nego ikad" plate i penzije

Ostavite komentar


  1. Kako da verujem u nova obećanja, kada Vučić ni ono sto je rekao ne ispunjava. Primer je očigledan. Na relaciji puta Valjevo, Kosjerić u kanjonu Lasta do nedavno je stajala tabla na kojoj je pisalo da će se taj deo puta rekonstruisati do oktobra 2014.godine. Put je i dalje u očajnom stanju. Šta reći nego da država i njen predsednik obmanjuju grad jane.

  2. Што бре Вучићу убијаш у мозак те јаднике који те пуни наде слушају.Они су твоји,они ти верују а ти их понижаваш до бескраја.Ми који имамо чиме да размишљамо,не верујемо ти баш ништа,али они мукице нису то заслужили од тебе,они те ВОЛЕ.

  3. Kakav standard su nam uspostavili ovi od 2000-2012 (plate 200 evra), ovoj vlasti neće biti teško da nadmaši ovakve abnormalne zarade!

  4. Potrosili na ovo tacno 380 miliona dinara!Za malo koliko i na Slavija kruzni tok i fontanu.ZA MALO pa toliko i on se dosao hvalisati sa tim!!!!!
    E ako je ovo normalno …

  5. Predsednik Vucic je do sada vise puta dokazao da sve sto kaze on to i ispuni, tako da ne sumnjamo ni u ovo da ce biti ispunjeno… Sigurni smo da hoce… Tako se vodi zdrava i prava politika.

  6. Dakle, u ovom trenutku su na naslovnoj strani RTS portala objavljena tri članka sa fotografijama Aleksandra Vučića, tako da vam je jsano zašto više neću da šaljem šaljive komentare RTS portalu!

  7. Najlepse se AV oseca u Zagubici
    zvanoj Severna Koreja.Nije ni cu
    do tamo je za njega 99,99 posto
    biraca.Jos pocasni gradjanin.Pa
    gde to jos ima,tamo biti a mnogo
    stosta ne obecati.Place mi se ili
    hocu da umrem od smeha.

  8. "Moramo u istok da ulozimo…"VUCIC ulaze svoje novce koje je stekao u zadnjih 50 god.Ajde da vidimo,bas me interesuje koliko je zaradio za sve ove godine.A sta ce za sever,jug,zapad.Odakle novci za tamo:dilovi,donacije arapskih i belosvetskih,pa i domacih tajkuna,oteto od domacih radnika i penzionera….CEKAMO!

  9. Zasto je vece nego ikada pod navodnicima. Ako sa tim najavljenim povecanjem budu vece nego sto su bile pre umanjenja onda ce fizicki zaista biti vece nego ikada. I to odrzive za budzet, sto je najvaznije.

  10. pa pročitajte na sajtu republičkog zavoda za statistiku visinu proisečne zarade u avgustu u odnosu na jul .bitno je kolika je zarada sada(ali vas novinare to izgleda mrzi).kolika će biti videćemo

  11. A, da ti kreneš od trotoara na Novom Beogradu…i onog, na šetalištu, kod hotela Jugoslavije…..pošto je uspeh kada na kraju dana nogu slomio niko sa Novog Beograda, na trotoaru, nije.

  12. Istočna Srbija je dugo godina bila najnerazvijeniji deo Srbije. Svi su je nekako zaboravili. Drago mi je što mi izgleda da se to menja na bolje.

  13. Teske reforme su zaista bile neophodne,kako bi se Srbija izdigla sa dna.Na zalost decenijama su zemlju vodili oni koji su svoje dzepove punili na racun i stetu gradjana.A konacnu Sriju vodi neko kome je stalo do svog naroda,do dobrobiti za sve,neko ko ulaze u razvoj ove zemlje

  14. Mi smo nezahvalan narod i lakse nam je da po svemu pljujemo nego bilo sta da pohvalimo. Da su dosovski oportunisti i zuti nastavili da kradu penzija mozda ne bi ni bilo, a pitanje je koliko bi ostalo i penzionera. Setite se malo kako je bilo pa onda pricajte.

  15. Nema velikih pomaka, nema nikakvih pomaka. Nema mogucnosti. Niko ovde vise ne ulaze. Dodjite na svoja biracka mesta razrovanim i blatnjavim drumovima i koristite moje ime na beogradskim izborima. Izvinite, zurim, idem kod Vulina na useljenje.

  16. Ko je ikada bio u Homolju složiće se da je uređenje puta do ovog kraja ne samo put homoljaca ka centrima dešavanja, već i da je otvoren put kojim će ljudi iz betonskih džungli moći da se sklone i odmore u netaknutoj prirodi.

  17. @opljackani penzioner Pa moze Vucic da ubija gradjane u mozak sve dok on ne bude od gradjana doziveo to isto.

  18. JOJ STO VOLIM KAD DOBIJEM CRVENO,BOTOVI SAMO NAPRED SAD SE VIDI KOLIKO VAS JE!ZNATE LI DA STE PUKLI U ZICU,JOS SAMO MALO I A U P…U MATRINU!NI ISTORIJA VAS NECE ZAPAMTITI JER STE IZBRISANI!!!

  19. Zoveš se vangla jer te iz higijenskih razloga tako šišaju u ustanovi ili zato što si šupalj?

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.