Vučić objavio spot sa Svetosavske akademije: Prvi sam predsednik Srbije koji se obraća u Skoplju

Ostavite komentar


  1. Ova poseta predsednika Vučića Severnoj Makedoniji je značajna za razvoj odnosa između dve države u budućnosti

  2. Hvalisati se nekulturno je, tako su me učili i vaspitavali majka i otac. Neka drugi kažu da vrediš, ako vrediš. A nikako ti.
    Ovaj hvalisavac je, očito, nevaspitan. I to skroz.

  3. Sve mi se vise cini da je Srbija dobila neko ekskluzivno pravo da se projektuje na svoje susede Crnu Goru i Makedoniju. Neobicno je da se makedonski zvanicnici ili bar neko iz opozicije nije oglasio i postavio pitanje nije li ovaj skup bio prigodnije organizovati u Srbiji, blizu rodnog mesta Svetog Save. Ako ne smeta Skoplju, nece smetati ni Novom Pazaru.

  4. Svetom Savi se „nije moglo desiti nista lepse“ nego to da Vučić i Ana Brnabić „priblize srpskom narodu“ sve ono sto je Sveti Sava „prizeljkivao za Srbe i Srbiju“ !
    Da nasa Srbija „izabere put slobode, suvereniteta i nezavisnosti“ da postane „jedina vojno neutralna zemlja“ koja nece uvoditi sankcije Rusiji i koja NIKADA nece postati clanica EU !

  5. Dobro,najleepši si,najviši,najhrabriji,najbolji,najjpametniji,sveznalica,veliki radnik,pošten,opušten,šarmantan,elegantan,neodoljiv…al brate,sjaši za tren da se malo odmorimo.

  6. OVAJ COVEK DEFINITIVNO NIJE SVOJ…OBSEDNUT PERIFERNIM STVARIMA , BALKANSKO SELJACKO MOMACKO NADMETANJE , BEZ LOGIKE I IKAKVOG ZNACAJA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.