Vučić o slučaju Male Krsne: Smešne priče

Ostavite komentar


  1. Čovek otvoreno kaže da nikada neće dopustiti da izbori budu fer. Opozicija je dužna da organizuje proteste na dan izbora, masovni ulazak na biračka mesta uli sprečavanje protivzakonitih izbora. Pa ne može on misliti da ćemo mirno posmatrati njegovo iživljavanje!

  2. Sa ovim recenicama ‘razmere kradje su nezamislive’ i ‘u Areni nije ni bilo glasanja’ (zato su tamo i dovozeni fantomski glasaci), indirektno je priznao da su izbori pokradeni.

  3. Jad i beda naprednjackog rezima.Misli da smo diletanti,da ne cujemo i ne vidimo,vredja nam inteligenciju.Krsi ustav 24/7…12 god.

  4. Predlažem da Vučić na SNS listu kao nosioce postavi Šredera, Klintona i Blera. To bi onda bilo fer i prema njegovim pristalicama, zar ne? Čega se pametan stidi…

  5. Ipak neka strana komisija ispita. Hoce li biti smesno? Videcemo,kako kome!

  6. Много смешно председнику.
    Имамо различит смисао за хумор.

  7. Нема избора док се не створе услови за праве изборе.
    Слободни медији,бирачки спискови ,па избори.
    А за годину дана ПРАВИ ИЗБОРИ!

  8. Ne mora on ništa da prizna, iole informisani znaju da su izbori pokradeni i uopšte nije važno šta on kaže.

  9. Pa Predsedniče, sami ste rekli svom „korpusu“, koliko vredi i šta bi sa „njim“ bilo kad ga Vi ne bi vodili. Iako poniženi, oni su Vam dali aplauz. Nemaju samopoštovanja, Vi ih ne poštujete, pa šta da mi ostali mislimo o njima i Vama lično, a posebno o likovima iz „prvog reda“, Vašim najbližim saradnicima.

  10. Oskare, pa ti pričaš sam sa sobom! Ko ti je postavljao ova pitanja koja citiraš? Pomno pratim medije i mreže, nigde toga nije bilo. Oskare, mučeniče, zna se gde se rešava slučaj ljudi koji pričaju sami sa sobom. Kuku tvojoj porodici, to neće proći samo od sebe, a ne smeju da ti kažu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.