Vučić: Opozicija je istrošila rezervoar 1Foto: FoNet/AP

Lider Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je opozicija na beogradskim izborima izgubila i onaj „dodatni rezervoar“ glasova.

To je zbog toga što ljude više ne interesuju njihove ponude „srušićemo, udri motkom u glavu“, rekao je Vučić novinarima u Mostaru i ocenio da postoje ljudi „koji ne mogu sportski da podnesu poraz, svi su im krivi“.

Nadam se da će na sledećim izborima još ubedljivije biti poraženi, rekao je Vučić i ponovio da obećanja opozicije da će na sledećim izborima ubedljivo da pobede SNS „sluša već pet godina“.

Saša Janković, Vuk Jeremić i Ljubiša Preletačević na predsedničkim izborima prošle godine dobili u Beogradu 44 odsto glasova, a danas, zajedno sa Draganom Đilasom, Draganom Šutanovcem, Aleksandrom Šapićem i listom „Ne davimo Beograd“, 10 odsto manje, rekao je Vučić.

Odgovarajući na primedbe Đilasa da je SNS zloupotrebila pomoć socijalno ugroženim, Vučić je rekao da je taj „jedan od najbogatijih Srba“ dok je bio gradonačelnik Beograda, 2013. godine za gradske izbore obezbeđivao isplatu penzija, „a da nijednu ingerenciju nije imao“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari