Vučić: Opozicija je istrošila rezervoar

Ostavite komentar


  1. Mislim da neki od kandidata iz opozicije nisu na vreme napunili rezervoar a ne da su ga istrošili. Nisu imali stranku, ni bazu ni mrežu odbora , pa se teško suprotstaviti velikoj artiljeriji SNS-a. Zakonski SNS je pobedio ali je dobio 45% glasova od 51% izašlih na izbore. SNS nije dobio glasove 48% onih koji nisu glasali i oko 38 % onih koji su glasali za neku drugu opciju . Jeste li zadovoljni? Inače, mesec dana pred izbore Mali i Vesić su imali prema anketama 35% glasova, što znači da bi izgubili izbore da Vučić nije sebe stavio na listu i vodio glavnu kampanju. Vučić treba da bude gradonačelnik.

  2. Ljudima je dosadila poitika pojedinih iz opozicije, zato što se bazira samo na mržnji prema drugima. I nemaju realan politički program.

  3. Jedino pravo pitanje je koliki je Vucicev „rezervoar“.ali ne glasacki. Sve ovo lici na jedan trecerazredni film gde trecerazredni režiser dobija nagradu od treceraztedne publike. Kako god bilo ova farsa ima svoj kraj. Pitanje je ko će platiti cenu ulaznice za ovaj loši film koji ovaj nazovi režiser vrti u svojoj problematičnoj glavi.

  4. Vucicu, politika mrznje je tvoja politika. Nacin na koji govoris i vladas je pun ironije i zlobe. Cestitam ti na odlicno obavljenom poslu. Sve je tvoje, osim mladosti!

  5. Kidnapovao si drzavu i napravio kriminalnu organizovanu bandu, a opozicija se ponasa kao da nije tako, i treba da je nema, kao izlaze na izbore a ti im svima vezao ruke noge usta…i sotonizovao ih preko svih medija. Gori je kukavicluk i uliznistvo gomile nego tvoja patologija i kriminal

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.