Vučić: Ostajem premijer, kampanja van radnog vremena

Ostavite komentar


  1. Čovek ionako radi 16 sati dnevno, zašto bi bio problem da kampanju vodi van radnog vremena?

  2. Ovo sve govori kakav je covek vucic.covek od momenta dolaska.na.vlast pa do danas nije bio nikad bez posla. Bori se lavovski za nas. Hvala.na tome.

  3. Ако радиш цео дан, барем тако си до сада причао, кад да водиш кампању.

    Буди барем једном човек, дај оставку и иди у кампању. Па зар сви не тврде да сигурно побеђујеш у првом кругу. Ајде пацеру, буди мушко и дај оставку па у кампању.

    Или си несигуран у победу па недај боже да ниси барем Премијер. Нешто труло има у СНС.

  4. Tako je … pa će otvaranja ““novih radnih mesta““, koja su finansirana iz budžeta da radi noću , otvaranje puteva u kasno popodne .. sve o svojem trošku … kakav folirant, odavno nismo imali ovkavog !!!

  5. A izvin““te kako ćemo sad znati i razlikovati kad naš predsednički kandidat istupa kao predsenik Vlade, a kad kao predsednički kandidat?

  6. Stidim se sto nisam uzeo nemačko državljanstvo!-U Srbiji je prostakluk na ceni!

  7. Naslov kao njuz net……..samo što je istina.
    A licemeri napadali Jankovića zbog "zloupotrebe položaja".

  8. Ovaj covek je potpuno izgubio svaki kompas. Do juce je pricao da mu ne pada napamet da se kandiduje za predsetnika, a sada se kandiduje. Do cuje je napadao Jankovic da zloupotrebljava funkciju dok radi kampanju za predsednicke izbore, a sad on radi to isto. Ja se ozbiljno brinem za zdravlje ovog coveka, a jos vise za zdravlje celog naroda sa ovakvim covekom na najbitnijim funkcijama u drzavi. Pamet u glavu na sledecim izborima!

  9. Molio bi,da mi se obezbedi mesto u prvoj turi leta na mesec.Uzimam kartu u jednom smeru.Ovo je postalo cirkus….

  10. Srećan je onaj koji zna čega da se seti iz prošlosti, u čemu da uživa u sadašnjosti, i šta da planira u budućnosti.

  11. Ma kad bi mogao ovaj bi bio i premijer i predsednik i ministar ovog,onog,covek fenomen,sta reci a ne zaplakati!?

  12. Pa ko će da prati tvoju kampanju izmedju 2 i 5 časova ujutru? Ja sad ipak samo običan smrtnik koji u to vreme spava.

  13. Dosta mi vas je, dosta je vredjanja inteligencije i vladavine najgorih. Dolazim iz inostranstva i na prvi, i na drugi krug glasanja. NE PITAM STA KOSTA!!! A dolaze i mnogi moji poznanici i prijatelji, koji do sada nisu imali za koga da glasaju. Kraj vam je blizu, gadovi, lopovi, nepismenjakovici, demagozi, siledzije, bahata bagro. KRAJ!!!!

  14. Ma nema boljeg i za premijera. Pa zato neka bude i jedno i drugo. А kada se u toku dana premori kao premijer, može da skokne do kabineta predsednika da malo dremne. Još da ima ovalna soba. A Levinske na pretek, sve lepe bez časnog posla, pa mogu da ga masiraju za da što pre se relaksira i vrati u kabinet premijera na nove radne uspehe koje će Srbiju odvesti tamo gde i treba, a Srbi to i zaslužili. Tako je to kada nam ljidi sa nanižom svesću odlučuju. A to su navijači sportskih klubova. Kao u vreme Cezara kada su navijali u arenama dok su Božje ljude- hrišaćne rastarzali lavovi.

  15. Ovo još uvek nije psihijatriska dijagnoza ali za sada jeste psihijatriski problem.

  16. Da pojasnim onima koji primaju nadnicu u sendvicima – ovo pokazuje vrhunsko licemerje, neograniceno odsustvo obraza I na njegovom mestu, opet neograniceno, prisustvo djona. Kao I realno osnovanih kompleksa bivseg nosaca gajbi iz pozadine. Nista novo, osim za sendvicarski pogled pod ruzicastom koprenom. Nema smisla zaljubiti se u boljeg I lepseg od sebe, zar ne? 🙂

  17. Da li ste radili prekovremeno i kada je vasa stranka pretila ubijanjem hladnim oruzjem, kada su ubijani novinari i bivsi predsednici. Vaznije od toga koliko radite je sta radite.

  18. NI Kad pobedi ne treba dati ostavku pre podne predsednik u prvoj smeni, u drugoj premijer, a u trecoj bi mogao biti cela vlada sto da placamo ministre koji su nesposobni da bilo sta odluce, sve ce obavljati on

  19. U istoriji je ostalo zabelezeno spajanje predsednickih i premijerskih ovlascenja. To se desilo 1934. Oba zvanja su spojena u jedno – FUHRER.

  20. Nema tu promena… Vučić i Toma u drugom krugu… Vučić odustaje i Toma i dalje predsednik… Vučić premijer zato i neće dati ostavku… ende

  21. E moj pedermijeru,da imaš m.da ti bi kao Janković dao ostavku pa bi pošteno ušao u trku,ali nikad nisi bio čovek pa što bi to bio sada.Nakad si bio radikal a sada si diktator ali nikad čovek od tebe.TI i tvoj brat i kum ste sklonili pokradenu lovu u Emirate,pa te strah ako izgubiš izbore da će se sve saznati i zato moraš pobediti pa makar gazio preko leševa.Mene si kao penzionera opljačkao,sina jedinca si mi oterao iz zemlje,i zato ti želim sve najgore i nadam se da ćeš to i dočekati,jer ti to žele i hiljade drugih čije si porodice rasturio.A ova će se b..ra koja te podržava jednog dana stideti što su učestvovali u uništenju ove lepe zemlje Srbije.

  22. Predlazem da se dobro zagledate u gornju sliku i pokusate sami sebi da odgovorite na pitanje: da li bih od ovog coveka kupio/la polovan auto? Sigurna sam sta bi bio vas odgovor.A taj covek zahteva od vas da mu dozvolite da vam kroji zivot i odredjuje sudbinu.Ko glasa za njega vise nego zasluzuje ono sto ce dobiti,pogotovo sto nam je debelo pokazao sta su mu namere.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.