Vučić: Ostajemo na evropskom putu, ali nećemo ići protiv saveznika

Ostavite komentar


  1. Ispravan stav je postovati EU saveznike i sve one zemlje koji su nam pomogli kada je bilo najteze. Srbija ima svoj cilj i stav.

  2. Put u EU nije u suprotnosti sa saradnjom sa Rusijom, jer su i Putin i Lavrov više puta izjavljivali da podržavaju naš put u EU.

  3. Niko nas ne može skrenuti sa evropskog puta, samo nam može EU reči da nas ne želi u njihovu organizaciju.

  4. Bez obzira da li ćemo biti primljeni u EU, sve ove reforme što smo do sada uradili značiće nam u dalje razvoju i napredku države.

  5. Srbija ima tu privilegiju da ima odličnu saradnju i podršku kako velikih sila poput Kine, Rusija, SAD-a, tako i veliku podršku na svom daljem evropskom putu.

  6. A saveznici su nam svi nedemokratski režimi, Kina, Rusija, Turska, Arapi, Mađarskla…

  7. prevedeno na srpski, ne idemo sa Rusima i Kinezima (oni nas i ne zovu) ali ne idemo ni u EU jer bi tako „vođa“ izgubio jedan deo glasača. Ostajemo u ovom stanju diktature dok porodica Vučić ne obezbedi svojih 10 sledećih kolena.

  8. “Ostajemo na evropskom putu…“, tapkajuci u mestu. Necemo, ni napred, ali, ni nazad jer ne smemo.

  9. To je jedino ispravno, Srbija je ucinila sve da bude dostojna clanica EU, ali imamo svoj stav i necemo ici protiv svojih saveznika, protiv zemalja koje su biel uz nasa kda nam je bilo najpotrebnije.

  10. Srbija treba da ostaje na evropskom putu i da gradi dobre odnose. Srbija se danas cela razvija i gradi. To je ono što je važno za ekonomski oporavak i razvoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.