Vučić osudio pretnje Brankici Stanković, ali se osvrnuo i na navijačko skandiranje protiv njega 1Foto: printcsreen / TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je vređanje i pretnje s tribine košarkaške utakmice Partizan – Cedevita glavnoj i odgovornoj urednici televizije Insajder Brankici Stanković.

– Bogougodna vest je što se opet pevalo protiv Vučića. Ja ponavljam da je sramota da se peva protiv Brankice. Reč je o ženi koja ima dete. Neću nikada da molim nikoga da peva protiv mene, ja imam obavezu da to trpim. Njima su iste stvari različito protumačene. Kada je jedna ili druga lutka u pitanju. Ja odnos prema njoj ne menjam – naveo je Vučić.

Predsednik Srbije se potom dotakao reči Miroslava Parovića, predsednika Narodnog slobodarskog pokreta, koji je naveo da će gašenje Pinka biti svojevrsna vrsta pobede, dodajući da Srbi više neće da slušaju o Olujama.

– Neće on da gasi nikakve televizije, niti da o tome odlučuje. Ja sam to gledao mnogo puta, i kada političari pomisle da imaju veću snagu nego što je to realno, neki to nazivaju psihologijom mase, a tu snagu imaju obični ljudi koji nešto rade za sebe i svoje porodice – dodao je predsednik Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari