Tabloidi prenose da je Vučić otvorio TikTok: „Zdravo, TikTokeri! Ja sam Aleksandar“

Ostavite komentar


  1. Očigledno da Vučić smatra da ga je malo u medijskom prostoru, pa je rešio da nas sasvim zatrpa svojom pojavom. Nije mu dosta njegovih medija (TV-a i štampe), nego se pojavljuje iz frižidera, društvenih mreža, pa sad i sa Tik-Toka. Možemo da očekujemo i lansiranje satelita, sa kojeg bi ceo svet mogao da uživa u njegovoj veličini. Postoji jedna pesmica koja kaže: u proleće kad procveta cveće, ali to kod Vučića pred izbore malo drukčije glasi: u Srbiji svi u šoku, evo Ace na Tik-Toku. Alal vera.

  2. Čudi da Srbija nema Vučićev satelit. Ta spravica bi trebala uprkos fizičkim zakonima, da 24 sata dnevno Srbiji emituje laži i obećanja ovog vanzemaljca.

  3. Sjajno je videti političare koriste društvene platforme kako bi direktno komunicirali s mladima. Otvorenost za različite medije može doprineti boljem razumevanju njihovih interesa i perspektiva.

  4. @Malena
    Pogotovo ovde, na TikToku gde su mladi da vide kako treba da se radi, da im bude uzor.

  5. Nije on otvorio nego sluzbe koje kontrolise a botovi ce da lajkuju objave.Zamislite koliko taj covek voli da bude na vlasti i sta je sve spreman da uradi da ne bi pao sa nje.Ovo je teska bolest……

  6. Da li je to vest? Da li je to neka atrakcija? Uopšte nije, ali onima koji su protiv Aleksandra Vučića i svega onoga što on radi, dotakne, sagradi i ostavi za buduća pokolenja, e njima je to vest za naslovne strane. Mo’eš misliti otvorio je Tik Tok nalog. U ovo vreme tehnike i tehnologije sasvim obična stvar da ČOVEK, dakle ČOVEK bude prisutan na društvenim mrežama jer nigde nije definisano za koji uzrast je to, koju dob, koju regiju, koju strukturu društva i nigde, dakle nigde nije definisano da je rezervisano samo za „elitu“ iz kruga dvojke, koji tvrde da je zemlja ravna ploča a , uz put kradu od poreskih obveznika i na svoj konto zgrću preko 619. Miliona Evra ili otimaju od dece ometene u razvoju a predstavljaju se kao ugledni profesori. Nalog na društvenim mrežama može da ima svako i to nije ništa posebno osim, dakle osim ako niste toliko opsenuti jednim čovekom i mržnjom prema njemu da vam čak i to smeta.

  7. Čovek ima veliki problem i trebalo bi da mu neko pomogne. Da se nije okružio sa nesposobnim i polupismenim poltronima, nego sa stručnim i pismenim ljudima, ne bi morao da od sebe pravi klovna.

  8. Odes na tiktok da se zabavis, ovaj te i tamo ceka… Sve ce upropastiti. Neka neko izmisli novu drustvenu mrezu.

  9. Zabole nas i za tebe i tik tokere
    Mladi su BUNT, nisu potkupljivi.. Pada sns u decembru uz Božiju pomoć!

  10. Napunio je gace, cim pravi do sada nevidjeni predizborni pritisak. Nadam se da ce ga upravo to dovesti do kraja, jer ako budemo cekali da pokrade izbore i neko vazan to primeti, obrali smo bostan.

  11. Evo ja sam mu bacio par giftova,jednog lava i nekoliko sesira uz inat pljuvacima hahaha,zivela Srbija!

  12. @Omer, pa se resio mesec dana pred izbore da komunicira sa mladima? Kasno, oni koji nisu ucenjeni pokazali su mu crveni karton. Hoce da laze jos tamo gde i koga mozda do sada nije, ponestaje mu baza biraca, vidi se da je u frci.

  13. Mi smo hteli da ga ugasimo u Srbija ,neće moći ,predsednik je glavs kuće,šta ima veze što se omladina poubija sve zahvaljujući TIK-TOKU..

  14. Kada penzioner živi bedno od penzije (30000 hiljada) naš predsednik poveća penziju svojom roditeljima za 60% moje penzije ameni za 4% penzije svojih roditelja. Pa nakon ove konstatacije dali to predsedniče koristite mašinski mozak 20+20+ beskonačno. I jedna napomena prosek penzija koji izračunavate pa ga u populizmu koristite 25 radnih sati dnevno nije pošteno obračunat. Ako vaši roditelji jedu meso a ja kupus to ni u Biafri nije sarma to je bestidna obmana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.