Vučić: Super što rektorka nije bila 15 dana na poslu

Ostavite komentar


        1. Pa to je resenje!…da blokiramo 15 dana Predsednistvo, da ne moze na posao..da vidimo sta ce..

      1. Sta drugo ocekivati od AV, coveka koji je javno izjavio da se ministar moze postati i bez skole. Vidi se da sa njim neso nije uredu. I takav covek nam vodi drzavu ????????

    1. Ma nevidjena tracara. Bruka nas svuda u svetu,misli da su svi glupi Srbi. Odvratan da odvratniji ne moze biti.

  1. Bože, šta smo ti skrivili da nam podariš ovakvog predsednika i ovakvo ništavilo od čoveka?

        1. Auh ala će u narednih par meseci smrad da bazdi na sve strane, rektora je zauzela jedini normalni stav i svim onim ucenjeni dala snagu da se i u Srbiji može biti čovek i kad se takvi budu počeli otvarati al će ludilo da nastupi

    1. Ultranacionalizam i ratno huskanje 90-ih su iznjedrili ovog covjeka, kao i mentora mu. Puno se Srba na to lozi i to je osnovna greska, odnosno krivica.

      1. Pa kad jedan narod živi 60 godina pod komunizmom naravno da se rađaju ovakvi izrodi!!!! Zamislite da je Nemačka bila 60 godina pod nacistima????

        1. Vaše ispravno ime glasilo bi TiLoš!
          Ja s tom merom nečoveštva nemam ništa. Ni mnogi Mi.

      1. Pričajte u svoje ime. Evo i ja bih mogao da kažem, Srbija se stidi ovog izroda. A to da nam diktator u pokušaju poživi sto godina na funkciji, dakle ukupno oko 140 godina, to je valjda taj nivo razmišljanja koji je od vas napravio izbjeglicu.

    2. Misel , delim tvoje osecanje ocaja .
      Ipak , za razloge ne moram da pitam boga , Ovaj predsednik je to sto ovaj i ovakav narod moze da dobije u ovom trenutku . Bice bolje kada iskreno budemo zeleli bolje !

    1. Igra šah, uči ruski, gleda onih 10 TV programa i smišlja šta će da tračari i koga da pljuje čekajući da odjuri na Pink i Happy. Bolesniku se stanje pogoršava, sad hoće da upravlja i Univerzitetom!

  2. Gosp.predsjedniče tako se razgovara sa Zmajem od Šipova a ne sa rektorom.
    Koliko smo vidjeli u jednoj emisiji na O2 Vučić je pokazao kako uči ruski jezik u toku radnog vremena i još se hvalisao sa tim a ovde rektorku pridikuje što nije (iz objektivnih razloga )mogla ući u rektorat.
    Ovaj i preko Atlantika dobacuje sa izlivima mržnje.
    I da ,u povratku iz Amerike,svratite malo kod nas ovdje u Šipovo,imate skim da se ispričate na vašem akademskom nivou.

  3. AMAN DOKLE VISE TO DA NIKO DRUGI NIJE U PRAVU, NISTA BEZ NJEGA???DOSTA OGOVARANJA U BELOM SVETU! ZGROZENI SMO!!!

  4. Otisao covek u Njujork na konferenciji o klimi i zagadjivanju planete on koji je na celu najprljavije zagadjenije i smrdljivije zemlje. Sastaje se sa marginama sa marginalcima iz Grcke, Albanije Makedonije i gleda gde seta Jeremic dok svojim vazalkama-novinarkama diktira sta on sve ima kome da kaze ovde u Srbiji odanle iz NY. Multitasking ludilo.

  5. A ti AV podržavaš i dozvoljavaš da PET godina niko nema m..a da objavi ISTINU o doktoratu Malog, a i ostalih tvojim ministara sa „dr“ diplomom!

  6. Vučić se buni što Rektorka Univerziteta nije radila 15 dana a ne buni se što Babić još uvek prima platu a dao je ostavku na funkciju posle saobraćake na rampi gde je jedna osoba izgubila život i četvoro povredjeno..Koji licemer!
    ..

  7. Zasto objavljujete njegove privatne fotosopove u slici i reci sa njegovog tviter naloga ? Da li je to neko od vasih citalaca trazio da vidi Ili je trazio onaj cije ste kucne radinosti objavili, cenjeni Danas ?!

  8. Vucicu, sram te bilo, da te sram bude! Imas li granice? Gde se iskljucujes iz radikalskog zargona?Zar se tako razgovara sa rektorkom?_

  9. Neverovatno sa koliko mržnje se obraća svima onima koji nisu njegovi poltroni. Sa druge strane, on je, predsednik svih tih građana ali to ga se nesmatra

  10. Dali Djilas ove komentatore plaća po 1. broju objava ili 2. broju grešaka ili 3. broju glupost po komentaru? U slučaju 2. i 3. uskoro ćemo imati nekoliko novih milionera.

    1. A,Vi bi takodje na platni spisak?! Da li se pise odvojeno,nepismeni!
      I da,pa izgleda da ste Vi
      jedan od „novih milionera“!?

      1. A Vi, poštovani kvazi-profesore, niste primetili drugu grešku u mom komentaru, tako da bi Vam bolje bilo, da se ne duvate. Uostalom postoje razlike čak u greškama, ali odakle bi ste upravo Vi i Vaši to znali…

    2. Evo dobih neku kintu od Đilasa pa da odgovorim: prvo se nauči srpskom jeziku i gramatici, pa onda kritikuj druge…

  11. Vucicu uzmi ti slobodan dan. Uzmi 3000 slobodnih dana. Nikome neces nedostajati. Mozda se stanje u Srbiji i popravi bez tvojih bezbrojnih intervencija. Ali ne…. Covek ce sad da odredi koliko hemijskih treba da nabavi svaki fakultet, dok radi na prosecnoj plati od 500e za svakog albanca.

  12. I neko je optimista da sa ovim čovekom može da se dogovori o bilo čemu. BOJKOT izbora i generalni štrajk.

  13. Do sada niko nije uspeo da se makar priblizi sns botovima ali sudeci po ovim komentarima, ovi (ma ko da ih je angazovao) ce i da ih nadmase.

    1. Mene niko nije angažovao, gadim se predsednika iz ličnih motiva. A što se tiče botovanja, SNS botovi uglavnom ništa ne komentarišu, samo podešavaju softver da lupa +/- po potrebi. A i kad komentarišu bolje da nisu, izbija iz njih ljudski jad u svakom smislu.

  14. Ne daj ti ni Vesica, posalji i njega 15 dana, ali u Sarajevo, da vidi prave granitne ploce 10 cm debele, duz cele Ferhadije, izdrzace jos mnogo tvojih ( jos ih sanjas) granatiranja i bombardovanja, a da na Trg Republike padne samo jedna petarda, tih kocaka bi bilo i po Novom Beogradu.. Da mozes, ti bi i Rektorat , sa sve studentskom opozicionom bagrom, sve razbio…ali…Leteces ti, Vrhovni, leteces

  15. Auuuu, koliko nekome nije dobro…terapija ne pomaze, ocigledno. Neka neko objasni Zlayoustom da to nije NJEGOV kabinet, nego ds ga samo koristi dok ne ode u ustanovu zatvorenog tipa.

  16. Hajmo da ređamo šta je sve „super“.
    – 5 mrtvih „heliokopter“
    – maskirani rušitelji Savamale
    – restoran na Kopaoniku
    – tunel na Milošu Velikom.
    – takse
    – iselhavanje
    – Ivanović
    – doktorati

  17. A Velicanstvo.oprostite ako mozete.a vi sve mozete rektorki sto nije goloruka krenula na studente.Nesto sam mislila da nam ustav garantuje pravo na rad.kad ono ne.Svako moze da mi udje npr u hirusku salu .drzava ce cutati.a ja posle kriva sto nisam radila.

  18. Tebi da neko neda da ides na posao , pa ti bi otisao da vezbas bezobrazluk sa navijacima,(hordama) jer si tamo vaspitavan , a i kod Seselja si doktorirao na bezobrazluku i LEPOM PONASANJU, verovatno nemas pojma ko je REKTORKA, ali zato su ti prijatelji BLEEEER i Merkelova

  19. Nekad je jeftinije nedolaziti na posao…. U Vašem slučaju, kada ne bi dolazili 15 dana na posao, BND bi skočio za 2 % na godišnjem nivou…
    Radnik Meseca:Vučić Aleksandar….

  20. Možda nije moje da se mešam ali…
    Moram da primetim da je OVO najgori predsednik Srba (ne, nije greška, predsednika Srbije niste vi nikada ni imali, ko razume shvatiće) do sada. Sreća po okolne narode što je rođena kukavica pa samo „laje“. Inače bi dosad već (opet) bilo krvi do kolena na brdovitom Balkanu.
    A njegovu „politiku“ ne vredi ni komentarisati. Doskočice, dobacivanja, cmizdrenje pred jacčima, uvrede i pokoja kletva prema onima koje smatra slabijima, su možda dobar vokabular za nesuđenog vođu navijača (hvala Milojku Pantiću) ali za predsednika jednog naroda su daleko ispod poželjnog nivoa.

  21. Normalno je da rektorka stane uz svoje studente, Ali isto tako ON staje uz svoje ministre i kaže da su obrazovaniji od svih i ako su neobrazovani. A suština je da će izgleda da bude problema sa onim plagijatom Malog pa će morati da objašnjava zašto plagijator ne podnosi ostavku iz moralnih razloga. Ali je najveći problem rečnik predsednika jedne države koji se ponaša kao uvređena mlada u nekom rijalitiju. Zaista me stid što me ovakav čovek predstavlja u svetu. On bi trebalo da se ponaša kao predsednik svih građana a ne kao vođa navijača… Sramota

  22. To je super za njega. Sad moze da progura jos nekoliko doktora plagijatora i da ima super vladu!

  23. Patologija. Slaže kako progovori. Nije 15 dana, nego 12…
    A inače liče kojeg svi mi preskupo plaćamo… Kada si ti na poslu, kada stalno visiš na TV ili otvaraš toalete?

  24. Ma voleo bih da znam koliki bi to minus u parama u tvojoj slamarici bio, kad ti 15 dana ne radio.Ne isplati ti se to.

  25. Ne znam da li je gore to sto 10 studenata (koji to vise nece biti cim zavrse fakultet) sebe smatra merodavnim za sva pitanja, ili sto niko od autoriteta (a toliko je doktora nauka u Srbiji) ne reaguje i nista ne cini zbog pomenutog krivicnog dela kradje tudjeg naucnig rada.

  26. Volim da komenarišem Vučića. Postalo mi je opsesija. Jer toliki nivo ludila odavno nije na taj način iznošen u medijima, niti je vidjen. Pa zar je moguće da je to moj predsednik. Takav nivo dijaloga sa javnošću je neprimeren čoveku koji je završio fakultet. Očito da nikad nije ni bio kultivisan i da ima Sindrom Djeram pijace. Mada se i na pijaci kulturnije razgovara. Opet ponavljam, da nam je znati samo šta on priča stranim diplomatama. Mislim da bi bilo interesantno za neki vodvilj ili burlesku.
    Imam jedan predlog da se u ozbiljnom listu, ako je to još uvek ,Politika objavljuju u vidu dodataka , recimo kopija Briselskog sporazuma, kopija ugovora i obaveza sa Etihadom itd. Ugovor sa PKB-om. I da to bude stalna praksa. Jer to se tiče svih nas. Zašto kriti od naroda šta je i ko je potpisao. To bi bila transparentnost.
    Molim ovu vlast da više ne gradi gluposti i preuredjuje grad radi populizma i molim sve one koji su u politici preko dvadeset i nešto godina da se mirno sklone i odu, ako ne odu nastaviće se i dalje egzodus iz Srbije. Jer sadašnja politička klika ima konzervirane mozgove, bez obzira koliko se trudili da izgledaju savremeno, duša im nije takva. Pozdrav.

  27. nesposoban i nekulturan. da ista znate policija bi izbacila idiote, ali ona lezbijka ne sme nista da poduzme bez prvorodjenog. kada je rektorka nesto ucinila opet je nezadovoljan, pa njegov mali moze da plagira doktorat. nadam se da ce mu uzeti taj plagirani doktorat. sramota je to za decu koja uce i trude se da smrad ima doktoeat koji je prepisao i da se to oteze 5 godina. ako nije plagiran neka to kazu profesori, a ne otezanje i zatezanmje zbog vucica.

  28. Suler što AV već godinama krši i Ustav i razne zakone, što sa svojom ekipom isisava sve što može iz Srba i Srbije, što štiti dokazane krimose, što mi ide na jetru, na živce, na… sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.