Vučić: Ponosan na poverenje građana

Prvo obraćanje budućeg predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Pozivam te da budes gost u mojoj kuci o mome trosku da vidis kako se bedno zivi u mome okruzenju.Bolja ti skola od te ne bi trebala.

  2. Pola od polovine daje jednu cetvrtinu. To je skoro pa tacno onaj deo Srbije koji je direktno ili indirektno nakacen na drzavne jasle. Oni ostali finansiraju te jasle…

  3. Prvi do njega Bogoljub Karic.
    E moji glasaci, zlatila vam se desnica.

  4. A ove oko njega sve obliva ladan znoj, em kupili jos malo vremena da divljaju po raji, em ne mogu da zamisle kako ce ovaj da im divlja po pozadinama jer im to obezbedjuje. Ali dobro, i to se istrosi.

  5. Izjavi novi Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u noći slavlja pobede na izborima, izjavi i sledeće: " … ovoliki broj glasova (koje je osvojio), me je uverio da se ponekad na izborima građani opredeljuju za MANJE ZLO OD VEĆEG ZLA" , čime je priznao da je i on zlo za Srbiju, samo manje zlo od ostalih kandidata. Dozvolio bih sebi, da služeći se poređenjem koje je izneo budući Predsednik (kome, imajući u vidu sve činjenice iz predizborne kampanje, ne mogu da čestitam na pobedi), da su građani pogrešili u proceni i da su (po meni) izabrali veće zlo…

  6. Dosao je i taj dan….. Srbija je zakoracila u Fasisticku diktaturu…. Cestitam…… Ni Nemcima nije niko bio kriv, pa nece ni Srbima…….

  7. I treba da budes ponosan jer ti si najbolji od najgorih. Olos je izabrala najveceg medju sobom. Ona polovina glasaca sto nije nije glasala svojim necinjenjem de facto se slaze sa izborom one polovine koja je glasala i to je to. Odabrali ste kao narod put koji ste odabrali i vodju da vas vodi na tom putu a zavrsetag toga puta bice u istorijskim knjigama medju narodima koji postoje samo u njima jer su ih vreme i dogadjaji pocistili sa istorijske pozornice. Srecan vam put ali bez mene i mojih potomaka.Mi odlazimo suprotnim pravcem od vaseg, u zivot.

  8. Kao slobodan covek nikada nisam priznavao ni jednu vlast nadamnom pa tako ni ovu. Vase zakone ne postujem osim pod prinudom tako da me uopste ne interesuje vase postojanje. Zivim svoj zivot kako hocu tako da me se uopste ne doticete. Iako formalno pripadamo istom (srpskom) narodu mi smo dva sveta. Ja sam Srbin sa veoma dobrim pedigreom a vi ste genetski otpad koji je isplivao na povrsinu posto su Srbi u ratovima izgubili ono najbolje sto su imali od ljudskog materijala. Ostalo je ono sto je bilo kljasto i sakato, retadirano mentalno i fizicki a to su vasi preci koji su ulucili priliku za razmnozavanje jer da je bilo onih najboljih koje je odneo rat vas ne bi bilo jer bi tada vasi degenerisani preci ostali suvog …

  9. To se ne zove poverenje nego strah koji si posejao da bi mogao da ostaneš na vlasti. Proći će i tvoje vreme, ali zapamti da niko više neće građane ove zemlje nazivati ološem.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 10

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.