Vučić ponudio pomoć poplavljenoj Veneciji

Ostavite komentar


  1. Ovaj čovek ne zna više gde bije… Ajde Vučiću pošalji im jedno milionče kao Klintonovij što si slao, nemaju oni, jadni…

  2. Kakaav demagog i budala. Nije bio u stanju da ugasi požar na Staroj Planini a sad bi da pomaže mletcima. Kako on, inače radi, najveća korist za venecijance je da im ne pomaže – inače će da ih opljačka kao i Srbiju.

  3. Neće valjda sa njegovog računa da skine novce za da pošalje pomoć bogatoj Italiji u ime propale Srbie?!

  4. Neka Vučić ponudi pomoć Umci i ulici Ljube Rankovića da promene cevovod od azbesta i da uvedu kanalizaciju.
    Kanalizacija a ne digitalizacija.

  5. U nevolji se pravi prijatelji poznaju,iskreno saucesce Italiji.Moramo pruziti pomoc koliko god je to moguce.

  6. Presednik i u ovom sucaju pokazuje da je Srbija dobri i postenih ljudi i gradjana koji zele svima u svetu da pomognu. Podrska gradjanima Italije u teskim momentima i brz oporavak

  7. Cak i kada on posaljhe saucesce to seluje namesteno, pozerski lazno i prepuno frazetina. Pitao sam se zasto tako neljudski deluje sve sto izadje iz njegovog govornog aparata. I doneo nekakav zakljucak. Ta neljudskost u retorici je srazmerna neljudskosti onoga koji govori. Buduci da iznosim iskljucivo svoj ugao gledanja, molio bih da ne cenzurisete. Ako je moguce.

    1. Koliko ste opsednuti Vucicem, vise nego Korax, sto se ogleda u mnogobrojnim slovnim i gramatickim greskama. I sam muku mucim sa fonom, koji napise ono sto nisam mislio ni hteo da napisem i dugim recenicama ispustim neku bitnu stvar ali ovde je u pitanju mrznja koja prosto plamti iza svakog slova, reci ili znaka interpunkcije.
      Slicno je bilo kada je Vucic ponudio i poslao pomoc za obnovu Noter Dama… I odmah ono njihovo: „A kada je goreo Hilendar?“…
      Bio sam u Veneciji te ’66. god. kakav je to uzas bio, bazilika Sveti Marko je izgledala kao slika Mona Lize potopljena u vodu da joj se onaj cuveni osmeh ne vidi. Toliko. I ne morate da objavite moj kometar jer to ce znaciti da ga je moderator procitao… Zasto ga nije propustio to je do njega…

  8. Neka njegov Vesić dođe, da nam napravi uslugu, da se zarazi virusom kolere od kanalizaske tečnosti koja teče i užasno smrdi ulicom Darinke Radaković u Mirijevu.

  9. Javi li se Venecija, ili bilo ko drugi, da pomogne kad su onomad posle kiše Borča i druga mesta bez kanalizacije plivala u g……?

  10. Uz Veneciju i Italiju smo! Nadamo se da mozemo pomoci na bilo koji nacin. Ako neko zna kako je to boriti se sa nepogodama to je Srbija.

  11. Italija je pokazala veliko prijateljstvo prema Srbiji, svakako da u ovako teskoj situaciji trebamo da im pomognemo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.