Vučić: Imenovanje Grenela iznenađenje, razgovaraću danas sa njim

Ostavite komentar


  1. Prvo takse, pa onda ZSO, tek onda mozemo da razgovaramo.
    Ako pregovaramo preko nelegalni stvari (takse) i preko onog sto su vec dogovorili (ZSO) onda nista. Sedite i cekajte prijem u EU. Tako bi reko pametni lider ali sta ce Vucic?

  2. Zamislite samo sta bi bilo da je npr.Djilas ili neko iz opozicije uslikan na jahti sa Pacolijem,kako bi izgledala konferencija za stampu ovog nesrecnika?

    1. Vucic moze da kaze „Prodacu Kosovo“….krezubi narod bi mu aplaudirao…e to je najveca nasa boljka….kako izleciti…oporaviti 3 miliona zagadjenih mozgova.

      1. „Goran Savković “ bravo ! “ naš krezubi narod “ za zubara nema ni para ni vremena , a za kupovanje i čitanje informera i ostalih takvih go…a uvek se ima …

      2. Jesi video kako „radnici“ fabrike Milan Blagojević aplaudiraju direktoru i zvižde porodici poginulog radnika.Di jučebili prijatelji danas mrtvom pljuju.

  3. Zar može Srbija biti slabija nego što jeste sada, dok joj je na čelu Vrhovno Biće (autorstvo – Basara)

  4. Bogme, istera vam Tramp iz ruku honorarnog saradnika Palmera ? Cemu odjednom tako urgentno telefoniranje Grenelu, covek jos nije ni stupio na funkciju ?

    1. Palmer je predvidjen za Bosnu a Grenel za Kosovo. Ni jedan ni drugi nisu pod ingerecijom Vucica, jer bi se osamutili slusajuci njegova haluciniranja..

  5. Onomad se Tadic rukovao (u prolazu na aerodromu) sa Tacijem.
    Tada je ovaj lik od toga napravio izdaju zemlje.
    Kratka pamet naroda.

    1. A, … pa nije ‘kratka pamet’, nego ‘akutna Sizofrenija’ koja je pod ovim postala izuzetno zarazna bolest.

  6. U kom svojstvu e bio Radojicic sa Pecolijem? Pa ti si bas tada rekao da ga ne poznajes!!!!

  7. Ti si Vučiću vrlo mali i sporedan igrač , da bi te i k o konsultovaloo o promeni pregovarača .
    To je samo jalova tema za tvoje
    dovedene brojne gluve i neme klimoglabce ,statisteee ,dok se ti Vučiću držiš mikrofona i predeš jedno te isto….

  8. Kad jedna ekipa vodi 6 prema 0 suparnicka mora uvesti novog igraca.Nema ljutis.

  9. dzabe lobiranje i $$ kad je izaslanik promenjen , naivni ste vi svi za Trampa , da nije anticipirao ljudke relacije Tramp nikad nebi postao Miljarder u Biznisu .> Da smo normalna Drzava nebismo se nadali bilo kakvom uspehu sa poslanikom osudjenim za Ratne Zlicine i Proogn . >> krivicu za to snosi prvo Akademija Nauka , duzni su kao akademici da upozre ,,Narod ,, koji po definciji sklon da nereaguje ,ali i Akademija Nauka cuti sto se u drustvu svakdnevno u stampi i na televiziji promovse gospodin Seselj .sto znaci samo jedno za ovu drzavu vise nema nikakve nade , opozicija samo gleda da nasledi Vucica i da se nastavi kontinuitet ovog sistema gde ce promena biti samo personalna ,a sve ostalo isto ,a mozda jos i gore .>>> Gospodin Djilas nema nameru da demontira sistem ciji je bio verni sluga u funkciji gradonaclenika , zeli samo da zameni Velikog Vezira ..>>> jedina sansa je Omladina Srbija koja vidi da ovaj sistem nemoze da se demontira bez revolucije i zato odlucuju se za emigraciju na cemu im cestitam ,ovi ostali neka ostanu i neka cekaju penziju od 120 eura u ovoj drzave gde su polinici osdjeni ratni zlocinci

  10. Koliko ovaj covek spinuje, zamenjuje teze, sam sebe demantuje! Prvi zagovara nezavisnost Kosova, a optuzuje druge. Koristi sever Kosova, ucenjuje tamosnje Srbe, a optuzuje i Albance, i Srbe, i strance da oni to rade. Govori da neko hoce da oslabi Srbiju, a on to radi vec 7 godina. Pa kod nas vaze jedni zakoni za gradjane, drugi za strane investitore, a za njega naravno nista ne vazi. Ovo njegovo ponasanje, kada sam sebe demantuje, ponistava ono sto juce kaze, pa kroz par dana ponovi opet, zabrinjava. Ko li ga savetuje da izgleda i ponasa se kao osoba kojoj je potrebna strucna pomoc? Ej on govori o tzv. Srpskoj Krajini, a ucestvovao kao radikal u vlasti Milosevica u svim nakaznim potezima i unistavanju Srba u Hrvatskoj. Ali to je ta Seseljeva skola: jedno pricam, drugo radim, trece mislim, pa promenim redosled. Vrlo opasan covek, vrlo.

  11. Znao sam da imas keca u rukavu to ti je BRNABICKA, ona ce blisko saradjivati, posto su na istoj talasnoj

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 10

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.