Vučić pozvao Trajkovića posle otvorenog pisma

Ostavite komentar


  1. Jos jedan primer u stotine slicnih o bahatosti i osionosti doticnog samokrunisanog despota i tzv predsednika Srbije. Ovde se u stvari radi da je doticni diktator A.V.-A.V.pokazao koliko mu je "stalo" do drugacijeg misljenja i drugacijih dokaza od onih koje ON ima, jednom Seseljev radikal, uvek Seseljev radikal od toga ne moze pobeci i da hoce, takav mu je mentalni ( izuzetno sumnjivi ) sklop. Magarac se ne uci da nosi samar u poznim godinama nego u ranoj magarecoj dobi. Toliko od "vodjinog" unutrasnjeg dijaloga ( ako se ne iskljuci sopstveni unutrasnji ) o pitanju opstanka Kosova i kosovara na tim prostorima. Doticni je, dole otisao da DA podrsku svojoj mafiji koju je na tim terenima instalirao pod nazivom "Srpska lista", odnosno to je njegova SNS lista, koja je brutalno napadala ( uz njegov amin ) pokojnog Olivera Ivanovica i sve druge Vuciceve neistomisljenike. "CAR" je GO valjda to treba da bude svima jasno, priblizava se trenutak ka ogoljenoj izdaji. posto je to prihvatio od strane zapadnih "prijatelja", njegovih mentora. Kosovari zivi bili pa videli, oseticete ako vec ne osecate, sve lazi na koje je ovaj samoproklamovani predsednik i "mesija" spreman, bice vam kasno kada budete to shvatili i svi vi koji ga sada podrzavate a da niste deo njegovog organizovanog kriminala odnosno mafije "ogrnute" sa Srbskim barjakom, odnosno sa SNS barjakom. Toliko o VELIKOM LIDERU I VODJI koji nas iz dana u dan gura u veci ambis iz kojeg necemo bas lako da se izvadimo. Olos je osiona ali nije nepobediva, pokazace to za pocetak beogradjani 04. marta ove 2018. godine, isto kao sto se pre sto godina Beograd oslobodio austrougarskog zavojevaca 1918. godine, ove ce se godine osloboditi od "svoje" fukare i olosa koji su nam okupirali prestonicu i celu Srbiju u liku Aleksandra Vucica i njegovog SNS-a. Bitka za Beograd je pocela, do pobede i oterajmo ovo zlo na djubriste istorije gde i pripada.

  2. Folirant nije hteo da se sastane na Kosovu vec u Beogradu gde je siguran gde mu se nista ne moze desiti jer je u bunkeru okruzen svojim mafijasima ( delijama)

  3. Momčilo Trajković,koga poštujem,trebalo je da bude svestan svih pritisaka kojima je bio izložen Vučić.Dočekala ga je velika masa naroda,svi predstavnici vlasti i crkvenih institucija.Svi su hteli da razgovaraju sa njim.Veliki je teret i velika odgovornost bila na Vučićevim leđima tog dana.

  4. @Misa- Molim Vas, ne budite patetični kao Vučić. Ako mu je teret, a jeste pošto je apsolutni folirant i nesposobnaković što vešto prikriva svojom uvek radikalskom bahatošću i bezobrazlukom neka ne radi taj posao. U stvari on ga i ne radi. Radi nešto sasvim drugo a to je lični interes, interes njegovog brata i krimosa koji ih okružuju.

  5. Vučićevi satrapi su dosta napadali pok. Olivera Ivanovića. Zna li neko zašto ga je Vučić smatrao političkim protivnikom?

  6. Осовина:АВ,Гашић,"Др" нејаки небојша,а егзекутор добио пакет заплењене дроге!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.