Vučić: Pravo stavljeno pod noge i pogaženo

Ostavite komentar


  1. Ne vidi razlog da sa predstojećim beogradskim izborima budu raspisani i vanredni parlamentarni izbori. Pojma nemam, nisam se time bavio. Ne mogu da se bavim malim temama i lokalnim izborima – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za televiziju Prva.

  2. 3 premijera i 1 predsednik…Ocigledno je da je Vucic sve u jednom….Bravo!

  3. Danas Katalonija, sutra Flandrija, prekosutra Severna Italija. Živo me zanima šta li će Evropski parlamentaci tada reći.

  4. "Vučić: Pravo stavljeno pod noge i pogaženo" ti to o savamali, 24 stana, Vulinovoj tetki ili batinoj "kupovini" u Subotici?

  5. Resenje je da clanice EU koje su priznale Kosovo, to priznanje i povuku. A zatim izvrse pritisak na Kosovo kako bi se stavilo pod zastavu Srbije!

  6. Borisov je rekao da na Balkanu nema velikih, svi smo jednaki, ne treba u Evropi da budemo prepoznatljivi kao mesto ubistava, već mesto prosperiteta.

  7. Neko pogazi pravo , neko i Ustav i javno obećanje da penzionere neće niko smeti da dira i da im smanjuje penzije…Mnogo je prevaranata na ovom sveti…šta ćeš!

  8. Kakav je ovo skup – 1 + 3 – jedan predsednik, a tri premijera – kao margarin ““ u sve se meša““, …. ili kafa ““tri u jedan““ ??!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.