Vučić: Predizborni skupovi možda nedelju pred izbore

Ostavite komentar


      1. A zar neće, ili možda nisu gradjani oni koji budu izašli na izbore, već su samo oni koji ih budu bojkotovali? I posle se pitaju ko deli narod.

    1. Najvaznije je da kampanja kao i sam dan izbora proteknu u demokratskoj i fer atmosveri

    1. Eeee. . .verujem da ce nam nedostajati respiratora . . . “ preCednik “ nam ne prica vise o njima . . . niti isporucuje . . . niti objasnjava strucnjacima kako se upotrebljavaju . . . mora da ih ima dovoljno “ polovnih “ na crnom trzistu . . . ili nema vremena za zdravlje jer je zauzet Parlamentarnim glasanjem agitujuci za $n$ sektu protiv drugih gradjana R . Srbije ciji je , uz put , i predsednik . . . kako kaze “ bice tesko i neizvesno “ . . .ha . . . ha . . . pa eto mora jer ostalim naprednjacima rejting , popularnost i reputacija ( a nemamo pojma ko je na $n$ lokalnim listama ) su ravni nuli . . .

  1. SNS i njene vodje su najodgovornije za drugi talas Covid 19 bolesti u Srbiji. Broj obolelih i preminulih raste svaki dan, a zarad puste vlasti i sve korupcije i kriminala koji uz istu idu u Srbiji, nema vise nikakvih mera prevencije i edukacije. Do izbora ce imati po 250 do 300 novoobolelih dnevno minimum.

    1. Glasacemo svi za SNS od kuce samo nam zdravlje ostavite Zelimo vam 99.9 posto i da vladate jos 100 godina.Nadam se da ste bar malo zadovoljni komentarom.Dusu nam ne mozete uzeti jer ona je Bozija.

    2. I onda nema odmor, Crna Gora ce ostati zatvorena i , po dogovoru, milo ce se izivljavati nad Srbima kao i vucic u Srbiji. To je plan dva diktatora

  2. I bez skupova od svih 22 izborna lista svi znaju da je SNS najbolji.

  3. VUČIĆ JE LEGENDA
    Vučić je već sad legenda o kojoj će budućnost mnogo da priča. Pričaće se da je stvorio najveći standard Srba u Evropi, i da danas standard Evrope zavisi od toga kako je rodila pšenica u Vojvodini. Zato što je Vučić uzdigao Srbiju do neba, vratili su se svi gastarbajteri jer su videli da su im plate male u odnosu na Srbiju. Vučić je promenio i državno uređenje Srbije, pa su se vratili i oni koji su progonjeni od 1941. do 45. godine. On im je vratio i kuće i svu otetu imovinu. Oporavio je sve lekovite vode (banje) u Srbiji, tako da danas lečimo strance od raznih bolesti. Dolaze nam i strani lekari i mole da rade u našim banjama jer im je plata dobra, a i vole da uživaju u srpskoj prirodi. Tu su projektanti i inženjeri koji najviše interesovanja pokazuju za našu tešku industriju, koja je zasnovana na domaćoj sirovini, koju je Vučić razvio do neslućenih razmera. Ima i pronalazača i istoričara koji traže da ispituju prirodna bogatstva i istoriju srpskog naroda na Balkanu još iz 6 veka. Pojavili su se i bankari koji traže posao u srpskim bankama. Ali brzi Vučićev razvoj privrede sve to upošljava i niko ne čeka na posao. Što je najvažnije, Vučić je za vreme svoje duge vladavine uspeo da isplati i eliminiše naše dugove, koji su drugi napravili. Sad ne dugujemo nikom nista, sem bogu dušu. Mora da se kaže, da Vučić nije eliminisao kritiku, ne bi ovako uspeo.

    Neću da vam pišem, da Srbija ima svoj: „Ponos“, „Krušik“, Jovanjicu, Brisel, samo laži i maži i da nikome ne fali dlaka s’ glave… Hvala….

    P.Sajdžo 2020

  4. Ne treba ni po koju cenu rizikovati zdravlje ljudi. Gradjani i bez toga znaju sta je sve sns uradila za nasu zemlju.

  5. Podnaduli je stvarno prevazisao sebe u lazima. Pa kampanja mu traje od pre korone, ukida sve mere da bi mogao da drzi mitinge a obolelih sve vise. U HR danima ni jednog obolelog. E podnaduli vladaOče treba ovde kao u Americi da se digne narod ali, nema sloge nema sa kim….

  6. E bas se nadam da nece biti skupova i da ce SNS pokazati da moze da osvoji vecinu i bez skupova i mitinga. Narod ih voli, na celu sa Vucicem, zato sto se napokon VIDI, konkretno, koliko su ulozili u nasu drzavu i koliko toga su uradili. Glasovi ne mogu da se skupe za mesec dana, glasovi se sticu godinama.

  7. Normalno da će predizborni skupovi biti u zadnjoj nedelji pred izbore da ne bi eksplozija bolesti bila pre izbora već nakon izbora. Masovna zaraza u zadnjoj nedelji pred izbore pa inkubacija 14 dana a eksplozija bolesti posle izbora jedno 7 dana… Jel tako doktori iz kriznog štaba ?!

  8. U JKP Beograd put su zaražena tri radnika. Rukovodstvo firme ne sprovodi apsolutno nikakve mere: dolazi se uredno na posao, ne vrši se dezinfekciija površina i radnici nemaju zaštitnu opremu. PRestravljena sam…i užasavam se bilo kakvog okupljanja i gužvi, počev od onih u gradskom prevozu. Virus i dalje postoji i kreće se.

  9. Kako se bliže izbori tako je i nervoza sve veća kod pojedinaca, ali nema potrebe da se brinu. Gradjani će reći svoje 21.jun.

  10. Realno gledano, predizborni skupovi i nisu neophodni, jer se odavno zna ko će pobediti.

  11. Bez obzira da li će biti predizbornih skupova ili ne, zna se ko će odneti ubedljivu pobedu na njima.

  12. Realno gledano, predizborni skupovi i nisu neophodni, jer se odavno zna ko će pobediti.

  13. Bez obzira da li će biti predizbornih skupova ili ne, zna se ko će odneti ubedljivu pobedu na njima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.