Vučić presudio: „Mi imamo slobodne izbore“

Ostavite komentar


  1. Ovaj bukvalno vredja svakog čoveka koji ima bar trunku morala i bar jednu vijugu više od kokokoske.

  2. Kao sto su u Avganistanu slobodni izbori tako su i ovom SRBISTANU „slobodni“ pod tiranskom vladavinom SNS talibana koji su zaveli AV/AVtokratiju kao vrstu vladavine terorom. Docice i ovome kraj a onda…?

  3. Srbija je demokratska država i izbori u Srbiji su pošteni. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što čini za našu državu i njene građane. Srbija se cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu.

  4. Ko o čemu Vučić o ne savladibom
    kompleksi dvoje inferiornosti ..kada se spomene opozicijs…intelektualna konkurencija ..Opozicionih lidera …
    A on…kao…
    „Besposlen pop i jarce krsti“.
    Imate ga svaki dan. za doručak, ručak i večeru!!!
    Gde se Vučiću ti isključuje š???

  5. I treba da nas nema. Mada kad pogledate kroz istoriju, cast pojedincima, uvek smo bili jajare i uvek prodavali „veru za veceru“…Nije ni cudo sto nas je ovaj sljam zajahao.

  6. Ko nije za porodicu, ne treba nikako da je stvara na silu. Niti silom vaspitavati decu. Motivacija je rešenje, a ne batine.

  7. Decu treba čuvati i sa velikim strpljenjem vaspitavati. Najviše sa puno ljubavi.

  8. Ušla voda u uši.Koliki je ovo strah precednika. Dopašće on Zabele kad tad , baš zbog beograda na vodi, puteva, mostova , subvencija,prokopa, rio tinto, brata si uopšte žutih kineza,Savamale,Jovanjice ,koljaća iz Ritopeka,Krušika i još ko zna koliko lopovluka njega i njegove familije i privilegovanih naprdnjaka.

  9. Slobodni izbori kao u Belorusiji, Kini , Avganistanu,Iranu, Kubi,Siriji i ovakvim demokratskim zemljama.Ubiše se od slobodnih izbora i demokratije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.