Vučić priznao da loše stoji u Beogradu

Najava pripajanja SPAS-a Srpskoj naprednoj stranci nije iznenađenje, ocenjuju sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Sapica kao i druge vuciceve sluge treba poslati na dva moguca mesta: djubriste istorije ili zatvor Zabela. Za mnoge od njih oba mesta.

  2. A vi mislite da je ogroman uspeh opozicije ako Vučićeva stranka sama ne može da pobedi u Beogradu?

  3. Predsednik pored sebe samo zeli dobre timske igrace. To je poenta price! A cilj isti. Bolji zivot za Srbe.

    1. Ja se vec dugo nisam sladje nasmejao nekom vidu. Hvala Andrijana.

  4. ja sam siguran da je u pitanju nešto drugo. sada kada nema više dileme da je šapić svo vreme radio za Vučića njegov rejting je pao na statističku grešku. Ovim manevrom Šapićev rejting više neće moći da se meri i na taj način on želi makar koji glas da ućari na njemu. Naravno mora i vučić da se oduži Šapiću jer je ovaj praktično žrtvovao stranku za njega da bi gangula propevao šta je sve radio za prvorođenog.

  5. Pa možda bi bila dobra jedna analiza zašto je to tako, da i pored toga što što se grade putevi, diže ekonomija, jača vojska… Itd. Itd,nešto u svemu tome ipak neda spokoja! Nijedan predsednik do sada nije u toj meri učestvovao u izgradnji auto-puteva i drugih objekata, nikad nismo imali predsednika koji lično obilazi gradilišta i svojim aktivnim prisustvom i učešćem daje do znanja da je bitna brza, kvalitetna i odlučna akcija, te da nema zezanja kada je u pitanju obnova zemlje i njeno jačanje, a opet s druge strane imamo državu bez platnih razreda, državu sa malim penzijama, a penzije su ključ da bi se neko od mladih ljudi odlučio da napustio inostranstvo i vratio u svoju zemlju. Jer pored plata penzije su drugi deo stvarnosti i bez njih nemamo zaokruženu celinu, a životni put jednog čoveka kreće se od školovanja, preko radnog odnosa do penzije. Plata i radni odnos su samo pola puta, a penzije su druga i verujte mi mnogo važnija polovina života. Kada bi mlad čovek znao da će da živi samo do 50 godina niko od njih ne bi tražio ni platne razrede, ni prijavljivanje, ni upisivanje radnog staža, niti bilo šta od tih gluposti! Ali pošto čovek zna da to nije slučaj i da je životni vek mnogo, mnogo duži, penzije imaju jako važnu ulogu u njihovim životima i s toga žele da znaju kako će neko tamo sutra da se ophodi prema njima i stažu koji su stekli ulažući svoju snagu, znanje, obrazovanje, vreme i mladost pre svega. Da, da mladost! U drugim zemljama se to zna i to se ceni! Danas se ulaže mladost da bi se kasnije živela starost. Kada budemo cenili celog čoveka i ceo život onda ćemo znati zašto to tako rade civilizivane zemlje.

    1. Nikad nismo imali, posle Tita, predsednika koji u cetri oka ugovara poslove vredne milijarde evra koje ce i nasi praunuci morati da vraćaju.

  6. Pošto mu je (Šapiću) Vučić prikupljao glasive da bi se uopšte mogao kandidovati na prošlim nazoviizborima jasan nam je i domet i snaga njega kao političara. Ovo je samo jadan pokušaj da se umesto omraženog Vesića pronađe lice za naslovnice. Ggula je pr’no u čabar.

  7. Tri su razloga za ujedinjenje :
    1. Av nije siguran šta mu sprema zapad pa zbija redove i misli da povećava broj svojih Glasova.
    2. Ukoliko bi šapić izašao sam u bg lako može posle izbora da se okrene na drugu stranu. Ako bi ušao u postizbornu koaliciju sa SNS imao bi veći ucenjivacki potencijal nego u okviru SNS .
    3. Šapić bi kao predsednicki kandidat onemogućio pobedu AV u prvom krugu .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.