Vučić: Protesti su u redu dok su mirni

Ostavite komentar


  1. Protesti su u redu samo ako su mirni, nenasilni-rece covek zvani ,,Sto za jednog““““.

  2. Svaki gradjanin svuda u svetu ima pravo da svoje nezadovoljstvo iskaze kroz protest. Ukoliko to preraste u nasilje ili unistavanje tudje svojine, to vise nisu protesti vec divljastvo.

  3. Samo nemoj ti Vucicu da pricas o demokratiji, protestima , radu i slobodnim izborima, ti koji si najveci neradnik, demagog i licemer. Protesta ce biti naravno mirnih,,, dok vi nazadnjaci ne iscenirate sami neki sukub da bi iste zabranili. Samo imaj na umu da te se ovi hrabri mladi i obrazovani ljudi ne plase, polako ali sigurno ti se blizi kraj, neces moci ni pored podrske Putina i birokratije iz Brisela jos dugo!.

  4. Odavno neko nije dobio ovakvu snaznu javnu i masovnu samarcinu od najpametnijeg i najzivotnijeg dela Srbije! Od njene buducnosti!! I to ne samo iz Beograda, nego i iz Novog Sada i Nisa. Nazalost, Kragujevca nema. Svaku poru tamosnjih univerzitetskih uprava zaposeli su Diplomini ljudi. Naredio im je da cute i pacifikuju studente dok prevarena Diploma ne krene u odsutni rat protiv AV. Sad ce bosanska cus.ija da pozove svoje krezube botove da pokazu srpskoj mladosti kakvu autobusku podrsku ima AV. Ja bih, da sam na njegovom mestu, podnela ostavku. Ovaj mirni ustanak mladih na Dan studenata, ima sva svojstva demonstracija odrzanih 27. marta 1941.

  5. Koliko su se unapređeni šešeljoidi naoštrili, najbolje pokazuje zvanični sajt Službe – Teleprompter. Tu su počeli da objavljuju I slike učesnika protesta. Uskoro će I njihove adrese I imena. Kao da jedva čekaju da dođe do sukoba I naprave čuveni slobicin ““““kontramiting““““.

  6. "Roda 04. april 2017. Mirni protesti ne trba nikome da smetaju ali nasilje to je već problem." Ni ne TRBA, ni ne treba, nego ne bi trebalo, ali se generalno slažem. Ne dao bog nasilja, tipa skidanje i prelepljivanje tabli sa nazivima ulica, to bi onda već doktor iz Beograda morao ozbiljno da reaguje, kao što je već u bliskoj istoriji rađeno u Bul. Z. Đinđića, zar ne.. Inače, da, svesno glumim budalu "polemišući" s botom, al““ šta ću kad volim. Meni kad bi glavna podrška bili botovi i 80+, ja bih legitimno razmislio da se roknem, al on nije ja, on nema ljudske osobine, i po tome je kudikamo superiorniji od mene i sličnih mi..

  7. AV. Dokle da finansiramo prevoz tvojih botova na mitinge? Ovo je protest upravo protiv nastavka takve prakse AV. Pusti gradjane da sami odluce. Vec zentash, a nisi jos ni stolicu zagrejao.

  8. NEMORAMO DA,,ZAMIŠLJAMO,KAKO JE TO,,KADA,,ON,,POZIVA SVOJE PRISTALICE,,POKAZAO JE S VOJVODOM IZ BAJČETINU KOLIKO,,VOLI,,BEOGRAD NA MANIFESTU U KOJEM JE RUŠENO,PALJENO I ,,PORUČENO SVE ŠTO NISU NIT ZNAJU NI DANAS DA IZGRADE,I NAJBESRAMNIJE, NELJUDSKE U ISTORIJI CIVILIZACIJE,,PORUKE,, ONDAŠNJEM PREMIJERU,DR ZORANU ĐINĐIČU,,AKO NEKO VIDI ZORANA ĐINĐIČA NEKA MU PORUČI DA JE I TITO PRED SMRT IMAO PROBLEME S NOGOM,.I TAJ,PREOBUČENI RADIKAL,DOZVOLJAVA,,STUDENTIMA I DECI DA UKAŽU NA NJEGOV,,SPASITELJSKI,,DUH, JEDNOG OKORELOG RADIKALA,RETORIČKOG BLATOOPSKRBLJENOG ,,VIZIONARSKOG,, POSLENIKA K..K.V granica s lepljenem Mladićevih tabli, ulice imenovane po dr Zoranu Đinđiću,,,ČIJOJ SE SMRTI JAVNO RADOVAO.PRETI Li opet I To otvoreno,k,o u Parlamentu,ILI ,ukazuje,, IZOKOLA,, Našta je sve spreman,Da,,ODLUČI,,DOK,SPASAVA,,NACIJU.

  9. Овај човек ће пристојне људе довести не само до просјачког штапа већ и до луднице. Као прво, нема шта да позива присталице да славе његову ““победу““ – могли су сами спонтано да изађу. Међутим, ствар је у томе што његове бираче ““спонтано““ потрпају у аутобусе под претњом отказа или се ““спонтано““ плате да глуме одушевљење враћањем у 18.-и век. Поново безобразно вређа наглашавајући да неко има времена за протесте а он мора да ради. Велики радник чији је цео радни стаж штеточинска политика. Људе на уличне протесте није извео нико други до он лично, својом бахатошћу, примитивизмом, гажењем закона, понижавањем здравог разума и патолошком жељом да све осиромаши мислећи да ће тако коначно свима манипулисати по сопственом ћефу. Што се тзв. ““Зида плача““ тиче, патетисање о Косову нека остави за Марићеве емисије, где може да мало глуми великог патриоту, мало спасиоца публике која за потребе појачавања утиска ““спонтано““ падне у несвест а крезуби пинковски аудиторијум се пред малим екранима ухвати за срце у тешкој драми. Наравно, следи хепи енд уз свеопште одушевљење. Врхунац његове политичке/дипломатске борбе за Косово је несрећни кичерајски офарбани воз пун шупљоглавих ботова, најпростији покретни циркус послат у Рашку, провидан покушај покривања понижавајућег потписивања свега што му се споља потури под нос а о чему јавност ништа не сме да зна. Чак ни да лаже не уме. Мој председник није, као што није био ни онај несрећни мастер.

  10. Ne bih se bas slozio da su u redu. Demokratski da, ali izbori su bili dan pre i svi(bar mi se cine svi punoletni na slikama koje videh na netu) su imali pravo glasa na istim. Da su svi izasli da glasaju, ako nista drugo, bilo bi drugog kruga. Ovako su nista vise nego neka banda bez cilja i srama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.