Vučić: Razgovaraću sa Angelom Merkel, Kosovo glavna tema

Ostavite komentar


  1. Samo se razmeće imenima, te sa Trumpom neće da razgovara, sa Merkel hoće. Pa sa bratom Jinpingom, pa će da zove Putina. Bože sačuvaj, grdan političar.

  2. Treba sabrati koliko je ovaj lik potrosio novca na putovanja po svetu, to je novac kojim bi se mogao napraviti autoput! A sta je on uradio? Izdao kosmet potpisavsi briselski sporazum! I rasprodao Srbiju!

  3. Merkel mu je prijateljica, dogovoriće se sa njom. Ona valjda pamti šta su se dogovarali kada se AV pentrao na vlast.

  4. samo da se srpski narod upozna sa istinom: KiM je okupirao NATO, a potpisivanjem Briselskog sporazuma AV je to priznao…

  5. S obzirom da velike sile Boga ne mole i kada su ovakvi sastanci u pitanju treba pravilnom retorikom da se dođe do što bolje pozicije u razgovoru.

  6. Kosmet je uvek glavna tema, i glavni problem, i bez obzira na prepreke, i pritiske mi nećemo odustati od naše Južne pokraine.

  7. Sastanci sa Markonom, Putinom, Merkelovom i Ji Dji Pingom, nisu turistička putovanja, već je to radjeno radi zastupanja naših državnih interesa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.